Pluspunten

Duidelijke website en goede en snelle service. Uitgebreid assortiment

Pluspunten

Geweldige service. Echte kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Zeer tevreden over montagemogelijkheddn.

Pluspunten

Afspraak is afspraak

Prima zo

Pluspunten

Makkelijk opzoeksysteem via kenteken, naar prijsvergelijk met andere sites zijn zij de goedkoopste. ook is het mogelijk bij een garage in de buurt je onderdelen te laten monteren. ik vind dit erg gemakkelijk.

Geen funplaten te koop via deze site.

Pluspunten

Via de chat snel en duidelijk antwoord over welke accu in m’n auto past! Dag erna al geleverd :)

Pluspunten

Erg positieve ervaring. In eerste instantie was ik een beetje huiverig. Je bent een ‘gewone’ garage gewend. Maar service is super. Boven mijn verwachting!

Pluspunten

Er gaat een wereld voor mij open, wat een scherpe prijzen. Super blij dat ik deze site heb gevonden !!! Ook telefonisch super geholpen, waarvoor mijn dank

ga zo door

Pluspunten

Top! Spullen snel gevonden en geleverd!

Pluspunten

Super service, en snel, en zeer netjes geleverd, goed ingepakt.. En zeker een aanrader, ook met telefonisch contact super service, ja dit bedrijf heeft het zeker op oorden en kunnen veel lastige onderdelen leveren en ook betaalbaar. Ook zoeken ze met je mee .. Ja zeker een aanrader voor iedereen...

Gaat zo door, jullie doen het super zo... thanks groet benjamin

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en super snelle levering!

Pluspunten

Ik had een nieuwe accu nodig. De uitleg op de site was duidelijk, er waren alternatieven, en er was ook een soort eigen merk die in dit geval zeker zeer goed en ook zeer betaalbaar was. De levering was snel, ik ben was dus snel geholpen en ben bijzonder tevreden !

Niks, de site werkt echt goed. Je klikt het kenteken in en je hebt gelijk de goede spullen. tip: ga zo door !

Pluspunten

In eerste instantie waren mijn bougies niet aangekomen,ik heb zelf best lang gewacht omdat ik geen zeurpiet ben en ook niet wil zijn,deze mensen stonden mij erg vriendelijk te woord en wilden ook meteen voor mij aan de slag zonder enige aarzeling of tegenstribbeling dus erg prettig en ja hoor aantal dagen een pakketje met mijn 4 bougies echt heel erg top en fijn dat er niet moeilijk gedaan werd.

Voor dit bedrijf niks want ik geloof wel dat ze het opgestuurd hebben alleen de post moet het natuurlijk wel juist bezorgen waarschijnlijk heeft er nu iemand mijn bougies in bezit,ik hoop wel dat die zo netjes is om deze naar dit bedrijf terug te sturen.

Betere verpakking voor accu.

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen, snelle levering binnen een dag. makkelijke site voor het laten monteren.

Pluspunten

Super snelle levering! Binnen 24 uur in huis! Mooie prijzen.

Pluspunten

Goed! Duidelijke site, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en super vriendelijke klantenservice. Ik ben a-technisch en wist niet precies wat ik moest bestellen maar Daan van Site4Cars heeft mij heel goed geholpen. Volgende keer laat ik mijn onderhoudsbeurt ook via hen lopen. Ze zijn super goedkoop!

Pluspunten

Snelle levering, aardige mensen, goed advies gekregen

Pluspunten

Snelle levering van de olie en nog uitgezocht welke het beste in de auto kon. De chat werkt snel en goed!

Pluspunten

Snellere levering dan aangegeven op de site. Kon niet meteen het juiste onderdeel vinden maar via de chat werd het helemaal voor me uitgezocht. Top!

Misschien mogelijkheid om dagdeel aan te geven wanneer je geleverd wil hebben?

Pluspunten

Goede klantenservice en scherpe olieprijzen!

Pluspunten

Snelle levering en heel klantvriendelijk!!

Energieweg 7

6651 KT Druten