Prima accu, scherpe prijs!

Ik heb bij deze winkel een accu besteld. De accu is prima en heeft een scherpe prijs. Als opmerking had ik gevraagd of ze hem na het weekend wilde leveren, daar hebben ze geen gehoor aan gegeven of niet gelezen. Dat was een beetje jammer.

Levering zou te lang duren

Bestelling gedaan en na een week maar eens gebeld waar de bestelling bleef. De vriendelijke medewerker gaf aan dat de levering nog wel een week op zich liet wachten. Daarop de bestelling geannuleerd. Het geld kwam binnen 2 dagen weer op de rekening

Bij aankomst bleek de accu lek te zijn. De zelfde dag werd een nieuwe accu verstuurd, SUPER

correct en snel

correct en snel

Prima en snelle levering.

Snel, goed en niet duur

Helemaal tevreden, binnen een dag bezorgd en alles klopte.

autobatterij aangekocht

autobatterij snel geleverd maar zeer slecht verpakt voor te versturen

Snel en goedkoop

Super scherpe prijs en snelle levering!

Top, graag weer!

Accu besteld, liep beschadiging op in transport, gebeld met Site4Cars, werd direct andere gestuurd en volgende dag geleverd! Zo hoort dat! Zeer tevreden!

perfect geregeld

perfect afgehandeld, pluim

Bedankt voor de snelle reactie tijdens de bestelling en de ophaling.

Snelle en prima uitgevoerde levering

Op de site mijn product niet direct kunnen vinden, maar na een mailtje met de vraag of ze dit konden leveren, snel bevestiging met art. nummer. Hierna ingevoerd en snel geleverd.

Goede ervaring

Snel besteld gauw binnen en ook nog goedkoop

Goede artikelen, vlot in huis.

De verzend verpakking was veel te groot, de ruitenwissers paste er 20/30 keer in.

Duidelijke side,snelle levering

Goede prijs,snelle levering,prima

Geweldige ervaring

Bestelling geplaatst voor een accu en wat andere spullen. 1 artikel was niet op voorraad en zou de levering waarschijnlijk enorm vertragen. Ik werd opgebeld om samen een geschikt alternatief te vinden, geweldige service! Verzending ook goed en snel. De loodzware accu was separaat van de andere artikelen verpakt. Had misschien nog nét iets beter met papier/opvulmateriaal verpakt kunnen worden. Eigenlijk is een accu niet echt geschikt om te versturen met de reguliere pakketpost, maar het product is uiteindelijk onbeschadigd ontvangen, daar gaat het om :)

gewoon goed

op tijd, juiste product en het werkt.

Prima. Snelle levering

Makkelijk te gebruiken site. Product snel gevonden.

Zeer goed, snel binnen

Voor zowel de seat leon en mii fr bosch aerotwin ruitenwisser sets besteld. Origineel en zeer scherp geprijst en snel ontvangen

Prima, snelle levering.

Smiddags om 14:00 besteld en het was de volgende dag in huis, artikelen (koplampen) netjes verpakt. Niks aan te merken.

Belofte was levering 3 werkdagen na 2 weken nog niets ontvangen

Ruitenwisser bladen besteld. Levering was 3 werkdagen, maar na 2 weken heb ik ze nog niet ontvangen.

Vlot geleverd. Goede prijs

Vlot geleverd. Goede prijs

makkelijk zoeken snel te bestellen en snel geleverd top!!!

Makkelijke site, product snel te vinden en snelle levering Erg blij met deze site ga ik zeker vaker gebruiken..

eerlijk

Als men een mailtje direct antwoord

Energieweg 7

6651 KT Druten