Pluspunten

Klantvriendelijk en kennis van zaken

Pluspunten

Snelle levering van mijn remblokken en remschijven. Dag erna al in huis

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

Op vrijdag de verkeerde accu besteld, gebeld Werd veranderd in de juiste accu . Nieuwe rekening werd binnen 15 minuten gemaild, Op maandag de accu binnen

Pluspunten

Goed deskundig telefonich advies en snelle levering.

Mist handleiding bij mijn accu bestelling, bijvoorbeeld dat de accu gebruiksklaar is en zo geplaatst kan worden.

Pluspunten

Nette en snelle communicatie. Ook war betreft de levertijd. Wel iets langer dan vermeld maar door het goed te communiceren totaal geen hinder! Erg prettig en duidelijk dus

evt toevoegen van track en trace bij verzending pakket?

Pluspunten

Snelle en adequate afhandeling van bestellingen. Communicatie klantgericht en -vriendelijk. Bij defecte onderdelen direct de volgende dag ophalen en vervangen voor een nieuwe. Geen gezeur zoals andere autowebshops. Aanrader!!!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Prima prijzen, prima afhandeling, snelle verzending

Pluspunten

Snel bereikbaar en een snelle levering! Ook de prijs was een v/d goedkoopste

Verzendkosten minimaliseren boven de €50,-

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prima levering.

Jammer dat de onderdelen niet passen, ook al was dit wel aanbevolen door site4cars. Hier door ergens anders de onderdelen moeten halen en de verkeerde onderdelen retour gezonden. Let wel de volgende retournering is voor de klant ook al past het dus niet en is het wel aanbevolen, tja toch jammer.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Scherpe prijs en correcte levering.

Pluspunten

Behulpzaam, Snelle levering en vriendelijk mensen, kortom goed.

Geen.

Pluspunten

snel leveren binnen 24uur heel knap

Pluspunten

Bestelling netjes afgeleverd.

Een berichtje sturen dat de bestelling verzonden is en onderweg is.

Pluspunten

Snel geholpen bij het plannen van een grote beurt en APK. Materialen konden bij mij thuis bezorgd worden of direct bij de garage. Uiteindelijk voor dat laatste gekozen en alles is vlekkeloos verlopen.

Het zou interessant zijn als je kan zien hoeveel je daadwerkelijk bespaart.

Pluspunten

Alles perfect. Makkelijk en snel!

Pluspunten

Op zoek naar een accu, wat problemen bij het plaatsen van de bestelling, telefonisch er doorheen geloodst door Daan Brouwers met als resultaat bestelling geplaatst! Op de dag van levering (was de dag na bestellen!) gebeld door Daan met de vraag of hij de accu aan het einde van de dag kon komen afgeven, afleveringsadres was toch op weg naar huis, wat een klantenservice, echt top!! Nogmaals dank je wel Daan.

Pluspunten

Alles is oke en snel leveren

Pluspunten

Snelle respons bij aanvragen offerte. Correcte afhandeling bij bestellingen. Snelle en correcte levering

Pluspunten

vandaag heel aardig door een vriendelijke meneer geholpen! nu afwachten of mijn bestelling goed en op tijd binnenkomt. maar daar ga ik wel vanuit. zou zeker de website aanbevelen

Pluspunten

Snel geleverd wat is besteld en goede communicatie met het bedrijf

Ik had een aantal onderdelen besteld en tevens een olievaatje kroon Dit word echter gescheiden van elkaar geleverd, misschien een idee dit te vermelden bij de bestelling Verder alles naar wens verlopen echt een aanrader.

Energieweg 7

6651 KT Druten