Pluspunten

Besteld onderdeel had lange levertijd, netjes op de hoogte gehouden hiervan. Vanwege lange levertijd tot twee maal toe de mogelijkheid gekregen om bestelling te annuleren en geld terug te krijgen.

Pluspunten

Erg behulpzaam. Ze denken mee en niets is te veel !!

Ik zou er zo geen weten.

Pluspunten

Spullen die besteld zijn waren snel op de juiste plaats. Afspraak voor montage was snel en gemakkelijk te maken. Bij de garage was alles perfect geregeld. Ga in de toekomst hier nog zeker gebruik van maken. Mensen aan de chat gaven duidelijk advies

Heb geen verbeter punten. Lekker zo doorgaan.

Pluspunten

Site werkt overzichtelijk en klantenservice is tevredenstellend. Bovendien is de orderlevering spoedig.

Pluspunten

Goede klantenservice en snelle levering TOP

Pluspunten

Goedkoop, snelle reactie klantenservice, snelle levering 1 dag Ik zeg top

Pluspunten

Prima onderdelen tegen een scherpe prijs. Klantenservice is ook zeer vriendelijk en kundig. Snel verzonden.

Onderdelen werden verstuurd naar factuur adres ipv aflever adres.

Pluspunten

Handige site om te gebruiken. Snelle levering bij de door mij gekozen garage en voor een scherpe prijs. Ben ook snel en professioneel geholpen via de handige chat functie met een technische vraag die ik had. Kortom, helemaal top, voor de volgende beurt kom ik terug!

Pluspunten

Raamwissers besteld voor iedereen op het bedrijf. Degelijk produkt voor een zeer faire prijs.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop. Heb onderdelen voor mijn fiets besteld en deze waren heel snel binnen, en goed verpakt.

Pluspunten

Heel overzichtelijke site , prijsstelling is goed en onderhoud bij een plaatselijke bekende garage. Top !

Pluspunten

Site4cars bleek de goedkoopste aanbieder voor mijn riemschijven. Netjes binnen 1 dag geleverd!

Pluspunten

Zeer tevreden over het uitgebreide assortiment. Site4Cars is mij in bijzonder opgevallen, omdat het bestellen (banden en een aantal filters) zeer snel en goed geleverd zijn daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid van de website zeer goed. Alles is makkelijk en goed te vinden. Ik beveel Site4Cars zeker aan! Top ervaring.

Tot op heden geen verbeterpunten!

Pluspunten

Makkelijk onderhoud kunnen boeken bij mij in de buurt. Super transparant en goedkop.

Pluspunten

Snelle levering van mijn filters en olie.

Energieweg 7

6651 KT Druten