Snel geleverd de goede delen ze pasten Alleen de gratis ijskrabber zat er niet bij Misschien wel vaker delen nodig

Ruim assortiment en snelle levering

Top kwaliteit snelle levering

Kan niet beter

super snel

In het weekend besteld, en op maandag verwerkt. Dinsdag geleverd. Sneller dan verwacht.

Zeer Klantvriendelijk/ Klant = Koning

Garantie zelfs na ,, géén bon ,, toch nog toegekend door Site4Cars. Zéér Klantgericht en Behulpzaam. Had binnen 6 mnd. helaas 2 x kromme remschijven voorzijde van m'n eigen auto. Fiat Punto Evo 2012 Helaas kon ik 1e aankoopbon niet terug vinden i.v.m. garantie daarop. Maar bij Site4Cars hebben ze daar ook alles goed nagezocht om Bon op te sporen via Wathsapp / Email en Verkoop nota's v.d. verkopen aan de Balie maar helaas deze 1e nota niet terug gevonden, tevens had ik van alle gekochte remschijven de orig. dozen ook nog steeds. Maar na al het doorzoeken heeft Site4Cars mij alsnog Nw. Remschijvenset vergoed. Werd zeer Vriendelijk/ Behulpzaam en Zéér Geduldig steeds weer door medewerker / medewerking door Site4Cars geholpen en te woord gestaan keer op keer weer ook nog steeds nadat ik vele malen bleef app'n / E-mails en Bellen over stand van zoektocht naar aankoop bewijs. Mijn Oprechte Dank Daarvoor. Kan echt iedereen deze Auto Ond. Site4Cars aanbevelen Echt Toppie Vr.gr. Ron Goossens/ Groesbeek.

Snel en voordelig

Snelle levering van mijn bestelling uit voorraad voor de beste prijs.

Top product, dito geleverd.

Na bestelling op de gebruiksvriendelijke site het product besteld; aansluitend snel en correct geleverd. Tevreden klant.

Het was een goede ervaring

Ik ben te vreden over de product

Snelle verzending, goed verpakt en ook nog eens een gratis ijskrabber erbij. Prima!

Goed, vriendelijk, site overzichtelijk

Super goed en met name vriendelijk geholpen, kennis van zaken,goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle verzending.

Professionele bedrijf

Ik heb een set filters gekocht en er is een fout opgetreden in een van hen. Ik heb het bedrijf gebeld en het filter werd binnen een dag verzonden, snelle en goede service, ik raad aan om via deze site te kopen

Na een dag bestelling ontvangen.

Gewoon goed. Bestellen en daags daarna spullen binnen.

Besteld en ontvangen.

Ik heb ruitenwissers besteld en ruitenwissers ontvangen. Wat is door zo bijzonder aan? Vroeger was dat normaal. Waarom moet tegenwoordig alles beoordeeld worden en die idiote sterren krijgen? De wereld is volslagen krankzinnig geworden. Het loopt volkomen uit de hand met "reviews". Is trouwens geen Nederlands voor zover ik weet....

Fijne prijs, snelle service

Snelle reactie op email. Onderdeel was niet leverbaar en snel tot een alternatief gekomen.

Super service

Nadat mijn Accu het na 2 jr en 3 mnd het begaf, werd er toch een coulance regeling aangeboden super! leveringen zijn altijd netjes verzorgd

Prima.

Accu was goed verpakt. Top.

Heel snel geleverd en een top product voor een prima prijs.

Goede prijs en vlot verzonden

Goede prijs/kwaliteit. Netjes ingepakt en vlot verzonden. Precies zoals je het hoopt. Helemaal top!

Probleem na contact met klantenservice opgelost

Bij Site4Cars ruitenwissers gekocht. Helaas paste de wisser voor de achterruit niet, ondanks dat dit wel op de site stond. Contact via de klantenservice leverde aanvankelijk niets anders op dan retourneren op eigen kosten op (welke vrijwel gelijk was aan de waarde van de wisser). Na een beoordeling op deze site kwam er snel excuus en een gepaste oplossing. Jammer dat het zo moet, maar wel fijn dat het kan. Dit herstelt het vertrouwen voor een toekomstige nieuwe bestelling.

Nadat ik mijn bestelling na 10 dagen nog niet had ontvangen,heb ik gebeld,en de volgende dag had ik mijn bestelling binnen.

Alles prima

Geen klachten

Gewoon een goed bedrijf!

Snelle reactie en levering! Makkelijk zoeken tussen alle producten!

Snelle en goede service

Na bestelling snel geleverd Netjes verpakt

Zo hoort e-commerce eruit te zien!

Elke fase van de bestelling en de expresverzending verliep soepel. De goederen zijn precies zoals ik heb besteld. Ik raad aan!

Energieweg 7

6651 KT Druten