Geweldige service.

Maar wacht nog steeds op een mail hoe ik een onderdeel moet retourneren. Heb nog een radiateur die niet past in mijn bezit.

Goed opgelost

Ruitenwissers besteldt, door een fout van mij verkeerd besteld. Met behulp van de klantenservice en whatsapp de juiste besteld, dacht ik. Helaas weer verkeerd uiteindelijk gratis retour kunnen sturen en en zonder verzendkosten de juiste gekregen.

Goede ervaringen Gewoon goed

Ik ben via Whatsapp geholpen voor de juiste onderdelen. Gelijk besteld en de dagen aangegeven dat het bezorgd kan worden ivm aanwezigheid voor de postbezorger. En dat is super top gegaan!

Goed , alleen jammer dat de ontluchtings dopjes er al uit waren gevallen waardoor het zuur eruit kon stromen.

Snelle levering, heel kleine bestelling geen probleem.

perfect en snelle levering

zie boven

Szczerze polecm

• Poleciłbyś nas? Tak

Goed snel en goedkoop

Snel, goed en goedkoop

Na telefoontje is ook echte actie ondernomen

Levering verliep in begin niet geheel vlekkeloos, na telefoontje is dit zeer goed en naar zeer tevredenheid opgelost. Volgende keer zal ik zeker weer hier mijn bestelling plaatsen.

goede web site sneller levering

Zeer tevreden!

Precies zoals voorspeld, snel en past perfect. Al eens eerder besteld en blijf dit ook zeker doen, voordelig en snel geleverd.

Goed opgelost

De ruitenwisser die ik voor mijn Volkswagen Up had besteld paste helaas niet, terwijl ik toch het kenteken had ingevoerd. Omdat bleek dat deze ruitenwisser toch niet geschikt was voor mijn auto heb ik na overleg met de klantenservice mijn geld teruggekregen.

Mooie prijs voor één accu

Ik zocht een accu op afmetingen en dat kan in de zoekfunctie

Snel en veel voordeliger dan de garage

Makkelijk bestellen op kenteken en keus uit verschillende opties van origineel tot oem. Vaker besteld en gaat altijd goed.

Klantvriendelijk!

Gord geholpen en een zeer goede prijs!

Niet echt klantvriendelijk.

Contact krijgen is lastig. Tevens weinig inlevingsvermogen voor klantbeleving. Update: vandaag gebeld n.a.v. van mijn review. Toch gelijk gekregen vwb de reden van mijn slechte review. Kortom, meer tevreden nu.

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt

zeer positieve ervaring

Ik had ruitenwissers besteld in de avond en die kwamen de volgende dag al binnen.

Besteld en snel geleverd

Niet te duur en heel snel geleverd

De accu werd snel geleverd na betaling en was netjes verpakt

Helemaal Top!!

Het adres was verkeerd, maar zonder aarzelen hebben ze het opnieuw verstuurd.

Kwaliteit

Prijs-kwaliteit top

Snelle en complete levering

Snel heb ik mijn bestelling ontvangen.

Energieweg 7

6651 KT Druten