verkeerde stukken geleverd

snelle levering, maar verkeerde stukken(wisserbladen voor een volvo PV544) dus verloren geld.

Erg goede online winkel ervaring.

Supersnelle verzending, prima product en goed verpakt. Graag weer. Gr Dirk

Snel het exacte product ontvangen tegen verreweg de laagste prijs!

Snel het exacte product ontvangen tegen verreweg de laagste prijs!

Goede service voor redelijke prijzen

Prima service voor redelijke prijzen, alleen jammer dat het niet makkelijk te vinden is op internet

Goede prijs, snelle en correcte levering

De bestelde spullen snel binnen alleen de beschrijving van het artikel op kenteken klopte bij mij niet . Het retourneren en opnieuw opsturen was in dit geval goed geregeld alleen het retourneren van het geld duurde twee weken zonder tegenbericht. Dit zou zeker beter kunnen maar over het algemeen zeer tevreden.

Prima product

snel en goed geleverd

Snelle levering van het juiste onderdeel en dat voor een lage prijs

Duidelijke website met een handige webshop. Onderdeel was in de aanbieding, toch op voorraad en snel geleverd. TOP

Prima, volgens afspraak.

Prima.

Gemaakte fout perfect hersteld

foutief geleverde wissers werden teruggenomen en vergoed inclusief verzendkosten. Nieuw bestelde wissers werden snel geleverd en zijn wel goed. Fouten maken doet iedereen weleens, ze tot tevredenheid oplossen niet iedereen. Pluim

perfect

good price and easy to find products. , fast shipping. Thank you

Verkeerd product geleverd. Geretiurneerd maar nog geen geld terug

Ik heb een accu besteld, maar de verkeerde wordt geleverd. De juiste kan volgens medewerker niet worden geleverd. Verschil in prijs nu te groot voor de winkel. Verliespostje als gevolg van eigen fout wordt dus niet genomen. Accu met een dag geretourneerd met de toezegging snel ons geld terug te krijgen. Een week na ontvangst van de accu door leverancier nog geen geld terug. Kom hier waarschijnlijk niet meer terug.

Prima webshop, duidelijke website

Keurig geregeld

Goed, goedkoop en snel, aanrader

Idem

Goeie service

ik wilde Turbo Reiniger voor als toevoeging aande tank inhoud

ik ontving echter een spuitbus om in het aanzuig spruitstuk te spuiten tussen luchtfilter en motor! Dat was niet de bedoeling! Mvg, CDJ Verzaal 2421NB Nieuwkoop echter men bleek voldoende klantvriendelijk om een redelijk voorstel tot aanpassing van het produkt te doen

Goede klantenservice

Onlangs het fout van DHL wordt de bestelling korte tijd bezorgd.

Goede eerste ervaring met deze webshop

Overzichtelijke website, goede prijzen en binnen een dag bezorgd. Dit was de eerste keer dat ik hier iets besteld heb, maar wordt zeker een blijvertje!

Toppie!

Snelle levering en ze denken met je mee. Had iets te snel op bestelling afronden gedrukt, en wou nog wat toevoegen. Prima opgelost, producten samengevoegd zodat ik geen verzendkosten overheen kreeg.

Hulpvaardig

Goeie prijzen en hulpvaardig bij bestellen ook verkeerd geleverde artikelen snel Omgeruild

Prima bedrijf en betaalbaar,snelle levering

Zie boven

Goede onderdelen voor een nette prijs

Gekocht een lamdasone voor de helft van de prijs en zeer snel geleverd. In een woord top!!

Correct en snel geleverd

Gunstige prijs/kwaliteit verhouding