snelle service

Zo klantvriendelijk

Het bestelde artikel werd vandaag bij mij afgeleverd. Keurig zoals afgesproken. De service van de vervoerder fa. Steenbergen is bewonderenswaardig. In een tijd waar niemand meer tijd heeft voor elkaar, heeft deze bezorger alle tijd genomen voor een perfecte aflevering en de daarbij behorende service. Complimenten voor de snelle levering en zeker complimenten voor de bezorger van Steenbergen.

Goed maar niet de goedkoopste

Onderdelen zijn eenvoudig te bestellen, al klopt niet altijd de beschikbaarheid met het juiste model van de auto. In mijn geval waren de bestelde remschijven en remblokken niet zichtbaar bij mijn model auto en heb ik op basis van informatie van Brembo zelf de originele onderdeelnummers opgezocht en deze op basis daarvan besteld. Levering was zeer snel. Volgens de site 1-3 dagen en na 2 dagen waren ze al beschikbaar. Onderdelen waren ook originele en geen nock-offs (wat nog al eens voor blijkt te komen bij Brembo producten). Prijzen zijn redelijk, niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Deze kleine meerprijs was het mij waard omdat Site4Cars voor mij wat dichterbij is dan andere leveranciers en ik graag de onderdelen ophaal ipv laat bezorgen (om bezorgschade, en de daarop volgende retouractie en daardoor vertragingen wil voorkomen).

Snelle levering en keurige prijs.

Het juiste artikel (ruitenwissers) is snel gevonden d.m.v. een kentekencheck. Snelle levering en keurige prijs. M'n garage rekende meer dan het 3-voudige voor dezelfde set "inclusief montage".

Wat duurde dat lang!

Voor dat je de mail krijgt dat het verzonden is, ben je week verder. Daarna gaat het snel. Zit je te wachten op een koplamp.

Late reactie op bestelling

Het heeft wel 4 à 5 dagen geduurd, voordat ik bericht gehad, dat mijn bestelling was geregistreerd. Dit vind ik erg lang duren en vele klanten met mij denk ik :) Verzending verder prima.

Goed geholpen snel geleverd precies goed bedankt

Top service en goedkoop

Heel snel geleverd, en goed geholpen bij het kiezen van remblokken. Prijzen zijn ook zeer interessant dus ik kom zeker weer terug bij jullie.

gewoon goed

ondanks dat het besteld moest worden in Duitsland, is alles perfect afgehandeld, mijn dank hiervoor

Uitstekend!

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Levering was een paar dagen vertraagd

Verpakking laat te wensen over

De bestelling zat in een hele grote doos maar blijkbaar niet groot genoeg, want het bord lange lading van 50 bij 50 zat er dubbel gevouwen in. Op een andere wijze verpakken had ook gekund.

Goede en snelle levering

Goede ervaring snelle en duidelijke levering

prima prijs/kwaliteit

Slecht

Helaas niet het juiste artikel ontvangen.

Goede prijzen en de mogelijkheid tot afhalen

Prima zaak ruime keuze

Scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen en snelle levering. Het zou wel handig en prettig zijn als je in de toekomst je bestel geschiedenis kan in zien....

vlugge service en gratis geleverd

ik koop zeker nog bj julie bedankt voor de vlotte medeweking

Uitstekend.

Goede service en uitstekende advisering.

Makkelijk en snel.

Makkelijk zoeken wat je wil hebben. Snel geleverd en wat ik wilde hebben.

Goede service voor een betaalbare prijs

Goed product voor een betaalbare prijs. Vlot geleverd.

Amazing

Great company

Snelle levering en competitieve prijzen

Uitstekende service

Hele fijne klantenservice, vriendelijke mensen, goeie prijzen.

Energieweg 7

6651 KT Druten