webshop naar mijn hart

Duidelijk, snelle afhandeling van bestelling en vlotte levering

Supersnel en goede kwaliteit

Ik was argwanend vanwege de prijs, maar afterpay trok mij over de streep. En geen spijt van want de volgende dag geleverd en deugdelijk verpakt. Product is super en was snel gemonteerd.

Snelle levering en een goede prijs

Snelle levering. 1 nadeel er is geen bestelgeschiedenis .

Prima, alle ok.

Prima. Alles ok. Item ook goed,

Goeie prijs, snelle levering

Ruitenwissers besteld. Binnen 3 dagen verzonden zoals omschreven.

Snelle levering concurende prijzen

Goede prijs en snelle levering

Accu besteld voor m'n auto. Een zwarte in de juiste maat voor een goede prijs. Daarnaast ook snel geleverd.

Smeervet die milieuvriendelijk als een boom!! Zo is het, kwaliteit!!

Geweldige service!!

Wat een top service heeft dit bedrijf. Dhl leverde schijnbaar het product op de verkeerde locatie af. na 2 dagen heen en weer gemail met DHL en foto,s door sturen over de afgesproken plek werd er gezegt dat ik contact met Site4cars moest opnemen en zei dan een onderzoek konden starten. ik had overal printscreens van gemaakt en dit via watsapp door gestuurd naar site4cars. na even heen en weer geapp werd er gezegt we sturen een nieuwe en nog geen 24 uur later al gewoon in huis. Top service dit bedrijf krijgt van mij dan ook alle sterren en meer die mogelijk zijn om te geven. Hartelijk bedankt Site4cars voor de super service. mvg jacco van grol

Goud

Een ruitenwisser besteld. Keurig afgeleverd. Maar de doos had wel wat kleiner gekund voor één ruitenwisser.

Kwaliteit voor n goed bedrag

Snel en gemakkelijke website

Product prima maar te lange levertijd

Product is netjes geleverd tegen goede prijs, echter 1 product was niet op voorraad en daardoor week gewacht.

Lekker snel en voordelig

Woensdag besteld, donderdag al binnen en de bestelling voor een heel redelijke prijs

het duurde even maar het kwam goed

Geleverd cf afspraak maar duurde iets langer dan gedacht.

Super bedrijf

Goede prijzen en Snelle levering

Meer dan goed!

Op de site staat, levertijd 1 a 2 dagen, levering binnen 24 uur netjes en stevig verpakt. Doen wat je beloofd is een groot goed en dat maken ze dus waar!!

Goede service en snelle levering.

Uitstekende snelle levering

Netjes een factuur en binnen 1 dag geleverd.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

vlotte afhandeling. makkelijke website

vlotte afhandeling. makkelijke website

goede service

idem

Prima geholpen, snelle levering

Goede service, prima prijzen, alleen niet heb ik niet het verzendnummer van de pakketdienst doorgegeven gekregen wat wel toegezegd werd in de bevestigingsmail na de bestelling. Dit is absoluut niet bedoeld als kritiek alleen daar is wellicht een klein verbeterpuntje te behalen. Het pakket werd nu bij de buren afgeleverd omdat ik geen track en trace had gekregen en dus niet in de gaten had dat de bezorger onderweg was.

Site verbeteren

Niet geschikt voor mobiel gebruik Verder goede prijzen en snelle levering. Echt de interieurfilter was iets groter als die er in zat. Luchtfilter was goed deze was dan ook van Bosch (betere ervaring mee)

Accu geïnstalleerd en 1 dag na het bestellen reed de auto weer! Top

Energieweg 7