Goede service.

Snelle en correcte bezorging van een 2-tal ruiterwisserbladen.

Goede en vlotte bestelling en levering

Alles ging goed tot dat ik de accu binnen kreeg. Plat neergelegd onder in een doos zodat het accu vloeistof er uit kon lopen. Slechte zaak volgens mij

Bestelling is goed gegaan

Als bij de volgende bestelling de prijs weer goed is bestel ik daar weer

Top product en snel geleverd

Prima produkt en service

Bestelde was juist en snel bezorgd

Makkelijk kiezen, snel verstuurd binnen een dag

Makkelijk kiezen, snel verstuurd binnen een dag

Keurig

Fijne site, je kunt je product heel makkelijk vinden, kenteken invoeren, producten zoeken en je bent klaar voor een nette prijs.

goede service

Het bleek dat mijn bestelling fout was en heb hierover tel.contact gehad. Kreeg direct gratis een retourbon en bij de nieuwe bestelling een code voor gratis verzending. Dit alles is voor mij een zeer goede ervaring en service.

Prima product prijs/qualiteit verhouding

Product besteldt, daarna ff moeten wachten op nader bericht verzend / order bevestiging, maar na een paar dagen bezorgd. Geen problemen ondervonden.

Levering correct en snelle verwerking.

Helaas slecht verpakt daardoor kleinste onderdeel verloren tijdens transport maar auper opgelost!

spullen besteld die ook meteen geleverd worden

Uitstekende service

Bestelt in de vooravond, geleverd de volgende voormiddag. Artikel aan scherpe prijs!

Snelle levering met papieren bescherming ipv plastic ✅

Snelle levering met papieren bescherming ipv plastic ✅ Bosch ruitenwissers werken zoals ze zouden moeten doen.

positief

vraag snel beantwoord en snelle levering

Goed product met goede prijs, snel geleverd en goede beschrijving

Zal er vaker een product kopen

Snel verzonden.

Duidelijke site, snel besteld en verzonden. Goed verpakt. Niks op aan te merken dus.

Prima ik zou het aanbevelen

Goeie service

Uitstekende sevice

Goed advies en vlotte levering.

bestellen, opsturen, ontvangen... gewoon goed.

Correct en snel geleverd

Ok

Supersnelle levering, scherpe prijs!

Tevreden!

Besteld en snel geleverd

Goede ervaring met de site, wat ik besteld had was snel geleverd en van goede kwaliteit.

fijne snelle levering

5l. Olie en een oliefilter besteld, de olie is ook nog eens gunstig geprijsd, top

Energieweg 7

6651 KT Druten