Perfecte service!

Product zoals omschreven staat. Snelle levering. Dikke duim!

Super.

Nette prijzen,snel geleverd.

Blij met de snelle levering van onze auto accu

Obv kenteken een accu kunnen selecteren en deze werd snel geleverd na betaling.

Supper

Had autofotolijstjes gekocht 4 stuks kreeg ik een telefoon ze hadden der maar 2 stuks als ze het geld trug mogten storten en die 2 sturen was wel goed zouw zo weer bestellen

super snelle levering (binnen 24 uur) ruitenwisserbladen AR605s voor goede prijs.

Goede opvolging van service

Probleempje met niet helemaal passen van een onderdeel is uitstekend opgelost door site4cars!

top

goeie service. en goeie levering je krijgt gelijk antwoord op de vraag waar je om vraagt

Gewoon goed

Gekregen wat ik besteld had,en de aflevering was ook perfect.

Was oke!

Was oke omdat: Ik maar geen verzendbewijs kreeg en ik er zelf over gebeld heb, en daarna een bevestiging kreeg. Had het fijn gevonden als ze er zelf iets eerder actie op hadden ondernomen! Verder wel heel blij met de bestelde artikelen, goeie prijs en voldeden volledig aan de omschrijving.

Gewoon goed

Bestelling in goede orde ontvangen

Goede service,goede levering

Zeer goede ervaring

Super snelle levering. Binnen de bepaalde tijd geleverd en goede olie!

Super!!

Snel geleverd en naar wens.

Ik heb olie, koelvloeistof en filters besteld, ik heb ze ontvangen in goede staat. Thanks.

Excellent

One piece was not fitting in the car but i report to customer service and next day they sent nee one with no extra cost. Thanks great service.

Goede prijs kwaliteit

Snel geleverd, Nette Prijs

Ik zweer bij Bosch flatblade ruitenwissers en deze waren supersnel geleverd tegen een nette prijs kortom: aanrader!

Goed geadviseerd via whatsapp !

Goede prijs, snelle en correcte levering

Goede prijs, snelle en correcte levering

Snelle en prima levering

Juiste onderdeel geleverd

Hier bestellen is een aanrader.

Gemakkelijk website, overzichtelijk ,vlotte betaling en zeker prijs kwaliteit met een correcte levering. Top.

Snel geleverd tegen goede prijs

Ik heb een accu besteld omdat mijn auto niet starte. Accu volgende dag binnen en was goed geprijsd ivm andere aanbieders. Dik voor elkaar zo.

Super simpel en snel bestellen en betalen; daarna spoedig ontvangen.

Ruim assortiment, veel keus. Gebruiksvriendelijke site. Helder en duidelijk proces. Goede informatievoorziening over bestelling. Vlotte verzending; goede verpakking. Zeer tevreden!

Alles was ok

Mijn eerste iets besteld en zeer tevreden .

Goed product

Energieweg 7