De site ziet er goed uit, duidelijk,overzichtelijk je kunt zelf alles aanklikken wat je nodig hebt.

Pakket op tijd bezorgt, goed verpakt ben tevreden.

Geweldige service en snelle levering

Chat service is snel en helpt je goed had het artikel al de volgende dag in huis

Teleurgesteld

Ze konden niet leveren wat ik besteld had. Stond levertijd één dag en dat het product op voorraad was Heb wel netjes mijn geld weer gekregen.

Waardeloos!

1. Onderdelen niet compleet voor de 120.000 km beurt (luchtfilter en bougies ontbraken) 2. Eerste montage partner bleek onbereikbaar. Alle gegevens van deze partner waren volgens de partner zelf onjuist op de site gezet 2. Tweede montage 'partner' niet bereid om onderhoud uit te voeren voor de prijs die op de site staat. Maar liefst 30% hoger! 3. Missende onderdelen moesten alsnog bijbesteld worden met extra kosten als gevolg Teleurstellende ervaring al met al.

Snel + hoed product

snel ,goed feedback

slecht

had iets besteld was niet goed dus retour gestuurd stond er op factuur tegen eigen kosten retour sturen --koste via post.nl€7,25 zo iets heb ik nooit mee gemaakt dat ik kosten moet maken om iets retour testuren en je ziet ook niet op de site retour ticket en waar je het printen om dat retour testuren staat wel bij tegen eigen kosten retour sturen--nooit mee gemaakt zo wil ik ook geld verdienen bij die bestelling die fout was moest ik wel verzendt kosten betalen

snelle service klantvriendelijk goed verpakt levering volgens afspraak

Goed en snel

Goede prijs en snelle levering

Ondanks foute voorlichting toch correct!

De fietsendrager die ons de dag na de betaling in het vooruitzicht was gesteld, bleek een levertijd van 6 tot 7 weken te hebben. Dit werd me heel correct een uur na de bestelling medegedeeld en ik kon de bestelling dus annuleren. Het betaalde geld kregen we meteen de volgende dag al retour.

Snelle levering van de juiste producten

Ik had twee aandrijfassen nodig voor een suzuki alto IV. Nergens anders voor een redelijke prijs te koop En direct leverbaar behalve hier. Producten waren van goede kwaliteit en kwamen genoeg overeen met het origineel. Alleen een ringetje was te dik uitgevoerd wat voor een klein installatie probleempje zorgde maar het originele ringetje overzetten was geen probleem. Al met al zeer tevreden!

Uitstekend geleverd precies wat ik besteld had en lekker vlot in huis

zeer snelle levering

Vanavond besteld,morgen in huis, voor een goede prijs.

50% goedkoper en snelle service

Binnen 3 dgn geleverd

Tevreden

Gevonden wat ik zocht, snel geleverd.

artikel niet aanwezig maar in overleg opgelost

prima.

Perfect en supersnel!

Product snel en perfect verpakt geleverd.

prima gegaan snelle levering zeer tevreden

prima site

prima prijs en snel geleverd

prima prijs en snel geleverd. De accu zat uitstekend verpakt in een door die de transporteur ook goed kon dragen.

Goede kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering

Zie hierboven

Goed en snel

‘S morgens gebeld, accu was op voorraad, besteld en de volgende dag in huis

Makkelijke site en snel alles afgehandeld

Snelle levering. Alles zoals besteld.

Goedkoop. Snelle levering. Gewoon prima dus

Energieweg 7