Top snel en goede prijs

De goedkoopste op het web (volgens mij ) en daarbij snel geleverd in een heel grote doos :-)

Snelle levering, nette prijs & goede kwaliteit

Met andere sites had ik geen beste ervaringen, maar site4cars heeft de correcte producten geleverd en meteen de volgende dag. Dat was een verademing. Ook heeft site4cars een vriendelijke en professionele klantenservice. Prijzen zijn zeer gunstig en ze hebben kwalitatief goede producten. Echt top! Ik zou willen aanbevelen om de website te optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld niet 1 schokdemper links en 1 rechts bestellen (dat gaat per zijde alleen per 2). Gelukkig heb ik dit toch af kunnen stemmen met de klantenservice. Verder was het product dwars door de verpakking heen toen deze geleverd werd. De binnendoos was kapot en daar stak de schokdemper doorheen, zo ook door de buitenverpakking. Zorgvuldig verpakken kan dit of eventuele schade bij vervoer voorkomen. Verder ben ik zeer positief en ik zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

Prima spul, goede prijs.

Accu en ruitenwisserblad besteld. Prima spullen van goede merken voor een aantrekkelijke prijs. Na mijn bestelling kreeg ik direct een bevestiging van mijn bestelling en van mijn betaling. Daarna vier dagen stilte. Het is dus niet "vandaag bestellen, morgen in huis" zoals bij veel webwinkels.

Prima geleverd

Foto van het product laat niet geheel de werkelijkheid zien

Op tijd volgens afspraak

Goed en netjes geleverd

Goed en netjes geleverd

prima geregeld en snel

snel geleverd

Uitstekende dienstverlening na leveren defecte accu

Na ontvangen accu kwam ik erachter dat deze defect was. Na contact met site4cars werd mij direct een nieuwe accu toegestuurd!

Perfect service en snelle levering

Via de telefoon perfect geholpen en nog eens snel geleverd ook. Alles paste in een keer. goed e prijzen en veeel keus.

Snel contact en perfecte afhandeling

Prijzen zijn zeer gunstig. Snel kunnen bestellen, product was helaas niet direct leverbaar. Ik heb toen een duurder alternatief aangeboden gekregen zonder extra kosten! Akkoord meegegaan en de volgende dag ontvangen. Beter als dit kan het niet. Klantenservice via whatsapp is echt handig en ze zijn zeer vriendelijk. Dikke aanrader!! Volgende bestelling zal zeker weer hier zijn.

Erg goede producten en zeer vlotte levering

Ondanks de Corona, toch gewoon direct de volgende dag geleverd. Erg goede accu tegen een scherpe prijs (en gratis verzending).

Goed product / prima prijs

Correspondentie zou iets sneller kunnen maar gaf geen probleem.

Super service

Er was een pakje onderweg gesneuveld en er is direct een nieuw op gestuurd

Snel, juiste prijs en eerlijk

Map sensor versie bleek gewijzigd en goedkoper.... hierover ben ik netjes gebeld en teveel betaald aan factuur is gelijk terug gestort.

Geweldig product, werkt perfect.

Ik bestel het weer.

Snelle afhandeling en levering van de wieldoppen.

Helaas is één wieldop meteen tijdens eerste rit na de installatie losgeschoten en kapotgegaan.

perfecto !!

Juiste product op tijd afgeleverd, bestelling ging makkelijk en is duidelijk beschreven.

Maandag 1 juli besteld en betaald donderdag dank voor uw bestelling dus geen binnen 1 a 2 dagen v

Maandag 1 juni besteld donderdag 4 bedankt voor Uw bestelling U hoort wanneer het verzonden woordt maandag 7 besteldienst vergeefs aan de deur ik kon het niet weten geen bericht ontvangen, dus niet binnen 1 a 2 dagen verzenden daarom ben ik niet te spreken over Site4Cars

Producten zijn nog steeds niet bezorgd

Al tijd geleden producten besteld, geen bericht over wanneer bezorgd.

alleen de verpakking van de kleine antenne vond ik overdreven groot was een doos te grote van een bierkrat vond ik raar maar goed de rest geen problemen

goede firma

correcte levering en goede kwaliteit

Zéér goede Service en klantvriendelijkheid

Zéér goede SERVICE en een oplossingsgerichte klantenservice die in het belang van de klant meedenkt, zelfs als een product tijdelijk niet leverbaar is door omstandigheden buiten Site4Cars om Persoonlijk vind ik dat Site4Cars service verleent die met hoofdletters geschreven moet worden, dat zie je niet veel meer.

Netjes opgelost.

Niet geleverde producten netjes nageleverd na contact met klantenservice.

Snelle en goede levering

Mijn producten waren snel en precies volgens specificatie geleverd. Top winkel

Voldoende met een bedenking inzake retouren.

Bestelling na 10 dagen pas ontvangen maar dat lag vooral aan Dpd. Uiteindelijk blijken de meeste spullen niet te passen omdat de jaartallen op de site niet kloppen met het jaartal wat je echt nodig hebt. Spullen teruggestuurd en dat traject loopt inmiddels 16 dagen. Mail gehad dat alles gecrediteerd wordt, maar de bijschrijving laat nog even op zich wachten. Dat moet echt sneller kunnen!

Energieweg 7

6651 KT Druten