Goede service ondanks problemen met pakketdienst.

Zeer goede service bij omruilen niet passende accu. Tevens werden problemen met pakketdienst opgelost door ditect een nieuwe accu te sturen.

Goed pruduct voor goede prijs

Goede en degelijke verpakking Precies wat is besteld en een goede web site met duidelijke informatie dus gewoon perfect ook wat de prijs betreft.

Goede klantenservice

Na een te laat geleverd pakje ben ik gecontacteerd geweest en heb ik een vergoeding gekregen

Prima, voldeed aan de verwachting

Geleverd wat ik besteld heb.

Zeer klantgericht!

Is ook een goed aanspreekpunt als er iets niet klopt, ze denken meteen in oplossingen.

TOP

top service en snel

Prima geholpen en onderdelen snel ontvangen.

Prima geholpen en onderdelen snel ontvangen.

Levering aan de late kant, maar achteraf is dit goed gemaakt.

Bestellen is erg gemakkelijk en goedkoop op de site. Leverdatum van max 3 dagen werd niet gehaald, is 5 dagen geworden. Netjes verpakt, bedankt.

xasadadasdasdadsasd

sdsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsads

Aflevering duurde langer dan aangeven

Aflevering duurde langer dan aangeven.

Simpel besteld en prompt geleverd.

Super! Simpel, snel en goedkoop!

prima aankoop

Alleen de vervoerder had vertraging, Site4Cars hebben keurig en snel geleverd.

Goede ervaring en vlotte levering

Het was even gissen hoe lang de bestelling onderweg zou zijn. Dat bleek achteraf. Gewoon binnen de tijd die wordt aangegeven. Goed product en zeker niet duur! Bij de snelle banden-en-uitlaten-fitter had ik bijna 3 x meer moeten betalen voor een accu.

Overzichtelijke site met scherpe prijzen

Ik heb een goede ervaring opgedaan bij site4cars. Vooral de prijzen zijn geweldig dat maakt het autorijden nog betaalbaar. Ook de chatfunctie is makkelijk als je een vraag heb over een artikel. Jongens ga zo door!

Mijn ervaring met site4cars is meer dan prima!

Precies zoals beloofd is de accu die ik besteld had de volgende dag geleverd!! Fantastisch snel en zonder verzendkosten!!

Snelle levering en super service!

Super geweldig

Prima website met scherpe prijzen

Ik had remschijven en blokken nodig voor mijn auto, maar had geen idee welk merk het beste is voor mijn auto. Heb een eerlijk advies gekregen en niet perse de duurste geadviseerd gekregen. Het scheelt wel erg veel als ik dit bij de garage had moeten kopen. Ga zeker terug komen als ik weer wat nodig heb ;)

Snelle levering + super service

Goede klantenservice en snel mijn artikelen binnen gekregen. Deze ga ik onthouden. Kom hier zeker weer terug!

Goede prijzen en super snel geleverd

Makkelijk zoeken naar de juiste accu voor Mijn Fiesta. Goede prijs en uit voorraad leverbaar. Snel geleverd en prima verpakt.

Iets later binnen dan ik had gehoopt maar super opgelost!

De ervaring met Site4cars was goed.

De ervaring met Site4cars was goed. Snelle en correcte actie. Voor herhaling vatbaar.

correct behandeld.

Een accu besteld voor mijn Daihatsu Cuore. Jammer genoeg kwam en niet juiste accu, te groot. Na contact te hebben gehad met site4cars hebben wij de te grote accu terug gestuurd via DPD pick up lokatie en de volgende dag stond de juist accu op de stoep. Op zaterdag ochtend, prima op tijd.

Snel, duidelijk

Energieweg 7