Fast and adequate service

Snel bezorgd!.

Snelle levering Gewoon goed

super!

Prima product, trage verzending

Besteld op vrijdag, dinsdag verzonden en woensdag ontvangen. Product was naar verwachting

Everything fine !

Delivery was fine and quick.

prima service

prima bedrijf duidelijk en snelle levering

super

Alles perfect. goede prijs voor een accu. pakket goed beveiligd

Zie hier onder

Items Te duur op Bol.Com...!! En Op eigen webwinkel goedkoop

Goedkoop snelle levering.

Goede en snelle service

Goede en snelle service tegen scherpe prijs.

Snelle service en uitstekende producten.

Snelle afhandeling can bestelling. Productl van uitstekende kwaliteit tegen acceptabele prijs.

Super snelle bezorging. Geen antwoord op vraag via email

Achteraf werd het artikel snel bezorgd. Maar toen ik gelijk na de bestelling via een email probeerde te achterhalen (bij benadering) wanneer het bezorgd zou worden, kreeg ik nooit een antwoord.

Stop leak

Goed service

Goed product

Snelle levering en prijs is goed

Bestelde items waren snel geleverd, prima zo.

Goed en snelle levering

Goedkoop en topmerken.

goeie ervaringen mee. Accu,s spotgoedkoop. Top.

topservice

Snelle levering en product goed verpakt en naar wens

Gewoon uitstekend!

Een eerste bestelling geplaatst en uiterst tevreden, snelle bezoging en prettige communicatie(telefoon) Kortom, aanrader!

Zeer behulpzaam en makkelijk in het regelen van problemen

Mijn bestelde tas was er niet....ze hebben zelf een voorstel gedaan van vervangtas ....dit alles is gemakkelijk geregeld met foto's en mails. Proficiat voor het snel en juist handelen.

Betrouwbaar

Na een telefoontje dat een onderdeel van bepaald merk niet leverbaar was is overlegd dat ik vervangend deel voor dezelfde prijs kon krijgen. Een ander deel dat voorlopig niet meer verkrijgbaar was geannuleerd en meteen geld terug gestort gekregen.

Gewoon goede service

per ongeluk de verkeerde accu besteld.(polen andersom) en deze geretourneerd. Site4cars hielp mee een nieuwe accu te kiezen. Alles zonder Ingewikkeld gedoe. Fijn dus!

Energieweg 7

6651 KT Druten