TOP! MIJN AUTO ZIT ONDER EEN FIJNE HOES.

1 dag later verstuurd als verwacht, maar tip top ontvangen en daar gaat het om.

De accu die ik besteld heb ik zeker laat aangekomen dat was wel een beetje jammer!

Verzending was beetje te laat

Top bedrijf,veel keus en voor een prima prijs

Ervaring is heel erg goed. snel geleverd,veel op voorraad en voor een aantrekkelijke prijs. ik ga hier zeker vaker bestellen.

vond de tijd tussen bestellen en ontvangen wat aan de lange kant

zie boven

Goede klantenservice, goed assortiment en kwaliteit

Heb een trechter besteld. Door de feestdagen vertraging, maar na 1 belletje hele vlotte levering. Ik ben zeer tevreden

Snel

Snelle levering.

Fijne site snelle levering.

Top !!

Precies volgens afspraak.

Goedkoop en snel

Veel keuze voor een goede prijs

Goede service en snel geleverd.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Snel en goed

Accu besteld en snel ontvangen

Prima prijzen en prima levering, heldere site.

Producten besteld, had ze snel gevonden, vlot besteld en ze zijn correct bezorgd.

Helemaal prima

Niks aan toe te voegen. Snelle levering - goed product

Accu werd in Corona tijd snel geleverd

Je wordt tegenwoordig toch wat wantrouwende bij dure internet aankopen, maar dit ging prima. Zeer tevreden.

Snel en goed

Goede site

Goed bereikbaar

Goed bedrijf staat altijd bereikbaar

prima service, snel geleverd, scherpe prijs

duidelijke site met goede toelichtingen per product

Scherpe prijs, snelle levering.

Dit was de voordeligste aanbieder die ik kon vinden. De levering was snel en correct.

Super service en zeer snelle levering!

Gisteren einde middag mijn onderdelen besteld bij site4casr en vandaag al in huis. Kom hier zeker weer terug als ik iets nodig heb !

Wisselende ervaring, fout op fout maar uiteindelijk tijdig verholpen

De site is prima, de ondersteuning op de site ook en toen ging het mis. Levering binnen 1 werkdag -> ging niet goed, vergeten spullen te verzenden. Uiteindelijk zelf gaan halen -> verkeerde spullen meegekregen en stonden ook niet klaar zoals afgesproken Heel boos geworden en uiteindelijk is een medewerker de juiste spullen komen brengen. Die bleek in de buurt te wonen.

Snelle afhandelingen van bestellingen en service.

Bij een ruitenwisser die snel stuk ging kreeg ik te horen dat deze vergoed werd dat is nog eens service van site4cars.

Super service!

Ik had een nieuwe accu nodig en kwam bij site4cars uit (was het goedkoopste). Vrijdag ochtend besteld. Zaterdagmiddag binnen. Hartstikke tevreden. Ik zou graag nog eens hier willen bestellen!

Het krijgen van een produkt

Het bestellen geen probleem alleen het afleveren , je krijgt geen mail ten aanzien van waar jouw product is, geen tack&trace en dat is verwarrend . Het product is in goede staat afgeleverd daarvoor dank.

Goede producten voor een goede prijs! Goed verpakt, daardoor geen beschadigingen. Kortom ik ben meer dan tevreden.

Energieweg 7

6651 KT Druten