Snelle levering goede prijs.

Beste prijs, snelle levering.

Snel en netjes

Snelle levering, goed verpakt.

Levertijden komen niet overeen met de levering

Bij het bestellen op woensdagavond stond er bij een product binnen 2 werkdagen geleverd. Dit zou dan of donderdag of vrijdag moeten zijn. Donderdag nog niets binnen, wat natuurlijk niet erg is, maar ineens kreeg ik op vrijdag de bevestiging dat de order zojuist verwerkt was en overgedragen was aan dvd. Hierdoor kon dit dus nooit binnen 2 werkdagen geleverd worden. Bij het melden en overleggen via de chat moest ik het allemaal anders zien, omdat de verwerking dan donderdag is en dan de verzending volgde waardoor het maandag geleverd zou worden. Dit is simpelweg gewoon niet wat er op de website staat. Ook werd mij verteld dat dit jaar de voorraad nog niet volledig was bijgewerkt op de website waardoor ze het niet altijd op voorraad zouden hebben. Ronduit slecht. Als zij neer hadden gezet verzending binnen 2 dagen is er niets aan de hand. Maar er word duidelijk gesproken over levering binnen 2 werkdagen (niet mijn tekst). Dus als je iets snel nodig hebt en het moet binnen 2 dagen binnen zijn, bestel hier dan niet!

Snelle en correcte levering.

Uitstekend!

Prima bedrijf. Bestellen tot en met bezorging ging perfect. Product zoals op de website voor een mooie redelijke prijs. Veel goedkoper dan bij andere sites.

uitstekende service

zijn tussengekomen toen de levering door UPS niet aan huis gebeurde. UPS heeft opnieuw aan huis gebracht.

Snelle levering met een leuke prijs

Site ok

Site is goed. Levering kan sneller. Meer communicatie is gewenst.

Prijs is laag

De prijzen zijn relatief laag, dat is natuurlijk welkom. Let erop dit gaat natuurlijk tenkoste van iets... ik heb mijn pakketje nog niet binnen, maar tot nu toe gaat dit ook niet vlot. Dit kan door de huidige omstandigheden komen maar inmiddels zijn we 2 dagen verder en is mijn pakket nog niet verzonden. Dat is jammer maar ik had gehoopt dit voor het weekend (3 werkdagen) thuis te hebben maar dat lukt dus niet helaas. Na alle lovende kritieken is dit wel vreemd aangezien bij het artikel naar mijn weten een levertijd stond van 1 werkdag. Afijn ... helaas kun je dus niet uitgaan van de site, houd hier dus rekening mee. Als je lage prijs wilt kun je dit doen, zit je er echt met spoed op te wachten en telt elke dag? Niet doen. Nogmaals dit kan door de covid-19 periode komen incl met meivakantie hier heb ik geen zicht op.

Gewoon goed.

Goede firma gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Tevreden

Zeer tevreden Ja en snelle levering

Prima Olie.

Olie besteld. Op tijd en netjes opgeleverd.

Snel geleverd.

Snel geleverd en goedkoop.

Keurig geholpen door de klantenservice

Ik had bij Site4Cars een armsteun besteld, deze bleek niet op voorraad te zijn. Vanwege de omstandigheden i.v.m. Corona zou het nog lang duren voordat deze binnen zou zijn. Ik heb keurig mijn geld terug gekregen nadat ik dit met de klantenservice had afgesproken. Wellicht dat ik in de toekomst nog eens iets bij jullie bestel

Snelle en correcte levering

Correcte prijs en levering mooi op tijd ondanks Covid-19 crisis

netjes

gewoon netjes en snel

Vriendelijk

Vriendelijk behandeld hoop op een goede afloop dankje

Snel, en verzorgd

Snelle levering, precies wat ik nodig had, goed verzorgd.

goed product

goed product, voldoet aan verwachting en niet onbelangrijk, prima prijs

snelle service

Overzichtelijke website, snelle service, afhaaladres mogelijk en goede contactgegevens

Mist mijn artikel niet klopte in jullie stock heb ik direct een alternatief gekregen aan de correcte prijs

Zeer tevreden over de bezorging van mijn pakket

klantgericht

Zeer klantgerichte site. Accu besteld die niet leverbaar bleek. Binnen 1 dag alternatief aangeboden voor dezelfde prijs en de volgende dag in huis. Top geregeld.

goede service, maar helaas niet alle producten beschikbaar

bestelling van twee producten van de site, waarvan er een niet meer verkrijgbaar bleek. dat is jammer. wel snel en adequaat gecommuniceerd. Levering was prima.

Energieweg 7

6651 KT Druten