goed en snel

een aanrader

In het weekend besteld en op dinsdag al geleverd, top !

Perfect en super service

Super service het enige bedrijf dat de moeite neemt om naar de opmerkingen kijkt en vervolgens even belt om alles na te kijken. Service hebben ze hoog in het vaandel staan en de delen waren snel en goed verpakt geleverd. Niks op aan te merken. Reageren snel en bieden een goede oplossing zelfs in deze tijden.

Zeer goed and zeer snel !!!

In deze moeilijke periode was de levering erg snel en het product is echt van superieure kwaliteit tegen de beste prijs die ik op internet heb gevonden.

Prima prijs, snelle levering

S avonds keuze gemaakt, direct terugkoppeling per mail over levertijd, volgende dag geleverd in stevige verpakking, helemaal tevreden

redelijk

als de winkelgesloten is, bijvoorbeeld op zaterdag, kan dat beter gecommuniceerd worden dat de volgende werkdag er reactie komt

Prima service. Op tijd geleverd. Goed product

Prima service. Op tijd geleverd. Goed product

Goeie accu voor goeie prijs

Accu is prima. Leveringstijd iets langer dan 2 dagen (waarschijnlijk als gevolg Corona-virus). Minder tevreden over de aflevering, betrokken persoon (DPD) ging onzacht tekeer met de lading in zijn camionette. De accu heeft hij nogal onzacht op de grond gezet, dit wekte bij mij toch enige wrevel op.

Goed en snel geregeld.

Prima geregeld

Alles naar wens zoals het hoort !

Alles naar wens afgewikkeld en geleverd. Dit ook nog tegen een gunstige prijs en een goede kwaliteit, dus wat wil je nog meer...

voldoet prima

voldoet aan de verwachting en werd, ondanks de Coronaperikelen, redelijk op tijd bezorgd.

In een woord super!

Ik had een accu nodig voor mijn auto,via de chat de vraag gesteld welke ik nodig had en een link door gekregen. Heb hem besteld en de dag erna had ik hem al binnen! Super service ga zo door!!

Prima spullen en snelle reactie bij plobleemjes

Enthousiast personeel. Top gereageert Daan!

geweldige service

goed meegedacht en snel oplossing geboden

Goed en eerlijk bedrijf

Heb achterlichten besteld waren helaas niet op voorraad, kreeg netjes een mail met uitleg en super snel mijn geld terug (zelfde dag) top

Na een vraag over mijn levering correct geholpen omdat 1 artikel niet voorradig was.

Correct, snel en betrouwbaar.

Accu voor een hele nette prijs kunnen bestellen. Volgende dag geleverd. Varta, goedkoper dan die rottige zogenaamde goedkope accu's van onbekende merken. Tevreden klant voor herhaling vatbaar. Keep it up!

Fast, responsive, good price

Fast delivery, responsive on the pop-up chat, good price

Helemaal goed

Goede verzending goed verpakt

Prima, gewoon zoals het behoort te zijn.

Goede en snelle service, Prijs was voor gekozen item zeer Goed,

Goede communicatie

Spijtig was het product niet te verkrijgen maar een geweldige communicatie en onmiddelijk onze centjes terug gekregen

Prima site. Ik kon snel vinden wat ik zocht en het afronden ging ook snel.

Prima site. Ik kon snel vinden wat ik zocht en het afronden ging ook snel. Transporteur had een fout gemaakt die door Site4cars vlot is hersteld.

Eenvoudig bestellen en levering op tijd.

Laagste prijs voor gekozen onderdelen Naleving van beloofde afspraken Aanbeveling voor iedereen.

Energieweg 7

6651 KT Druten