Levering zoals afgesproken van een perfect product

Levering en product geheel naar wens ontvangen

Prima service en zeer snel geleverd

Prima service en zeer snel geleverd met een super kwaliteit

Snelle en correcte afwikkeling, maar .... niet duurzaam

De communicatie en snelheid van afwikkeling zijn prima. Ik ben minder te spreken over de wijze van verzending. Een klein artikel wordt in een grote doos met een pakketdienst verzonden. Waarom niet in een envelop via Post NL? Dat is goedkoper, minder milieubelastend en kan gewoon in de brievenbus ('zodat het niet bij de buren hoeft te worden afgegeven').

Snelle levering, goed verpakt en juiste product.

Accu besteld van Yuasa snel geleverd en werkt perfect.

dpd moet beter.

dpd had geen bericht achter gelaten toen ze het bij derden bezorgden. Doos was aan 1 kant gescheurd en accu zat onderste boven in de doos. Gelukkig is het niet gaan lekken.

Prima aflevering en goede accu

alles bestens

a

supper snel bezorgd

supper snel bezorgd

ze zijn heel goed bezig

na een telefoontje zijn ze gelijk aan het werk gegaan

Ik had eerst de verkeerde ruitenwisser besteld

Toen nog een mailtje. Erachteraan gestuurd ,de volgende dag kreeg ik een mailtje terug Met de goede ruitenwisser. Toen nog maar even gebeld , En toen konden ze hem net nog terug halen ,en hebben ze de goede ruitenwisser opgestuurd. Super en hartelijk dank nog

Prima prijs/kwaliteit

Keurige verzending

GE-WEL-DIG !!!!!!!!

goede snelle levering en service!!!!

Goed bedrijf

Goed bedrijf en veel keus

Heb een set Bosch ruitenwissers besteld. Product is goed en supersnelle levering !19 uur!

serieuze verkoper

Levering goed

Snel geleverd .

Scherpe prijzen, wat langere levertijd

Scherpe prijzen voor mororolie van kwaliteitsmerken. Wel wat langere levertijd. Wel erg goede service. Ik wilde na bestellen nog een artikel toevoegen aan de orden, en dat is via mailcontact prima geregeld, top!

heel goede ervaring met deze firma

zeer snelle levering .

Woord bij daad

Zo alles afgesproken bestelling kwam Helaas niet binnen 24uur maar het is bijna nergens goedkoper ik blijf trouw om hier te bestellen

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering tegen een goede prijs.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Top bedrijf en super service

Je wordt goed geholpen en hebben de gevraagde onderdelen snel geleverd ondanks dat er iets niet op voorraad was.

Goede prijs voor een goede accu!

Energieweg 7

6651 KT Druten