Goed service

Goed service en duidelijk site

Product zoals omschreven en snel geleverd

Vervangende lambdasensor gekocht voor mijn honda.

Per ongeluk had ik voor afhalen gekozen na contact met de vriendelijke KS meteen opgelost en de volgende dag het bestelde in huis.

Snelle levering en prima product .

Hele mooie koplampen ontvangen en product zoals omschreven. Keurig verpakt en snelle levering.

Tevreden

Goed aangekomen.

Grote voorraad, snel en handig.

Site4Cars - Ik raad deze site en winkel aan.

Top product, snel geleverd tegen een scherpe prijs!

Ik ben zeer tevreden over de service van Site4Cars. Tegen een scherpe prijs heb ik een armsteun voor mijn auto aangeschaft waar ik erg blij mee ben. Het pakket is snel afgeleverd en ik werd per e-mail goed geïnformeerd omtrent de levering. In de toekomst zou ik zeker hier een kijkje nemen als ik wat nodig heb. Een aanrader!

goede service

order was compleet en snel geleverd

Uitstekend!

Na bestelling direct een bevestiging ontvangen. Helaas zonder verwachte levertijd. Dus na enkele dagen mailtje gestuurd wat keurig snel beantwoord werd. Uiteindelijk toch nog sneller geleverd dan verwacht. Verder goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede onderdelen

Goede onderdelen van diversen aanbieders

Prettig

Goede communicatie, advies, service en levering

Merkspullen tegen een mooie prijs

De website is overzichtelijk en wat ik zocht heel gevonden. Merkartikelen met een scherpe prijs. Artikelen goed verpakt en snel geleverd.

Heel goed geregeld

Vlot in huis de bestelling

Alles de volgende dag geleverd

Alles de volgende dag geleverd, zoals koppeling hoofdcilinder en druklager met cilinder, inclusief olie en remvloeistof. Keuze uit alternatieven zodat er altijd een merk op voorraad is.

Goede en snelle service voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en via Whatsapp een snelle reactie met een direct antwoord.

Zeer slecht/helemaal geen contact te krijgen via e-mail

Tot twee maal toe heb ik via de mail gevraagd wat de echte levertijd van een bestelde ruitenwisser was maar nooit antwoord gekregen. In omschrijving staat "op voorraad" met daarachter levertijd 29-30 dagen; dat vind ik een tegenstrijdig. Heb dit via mail gevraagd hoe dit kan; geen reactie.

Nog niet ontvangen

Besteld op 11-10-2022 en die nog niet ontvangen.

Netjes op tijd geleverd

Nette prijs en oprijd geleverd. Duidelijke website.

De helft van de prijs!

Ruitenwissers voor m'n Polo gekocht. Bij mn onderhoudsmonteur zou ik zo'n 60 eur kwijt geweest zijn, nu was ik voor 31 eur klaar. Vervangen is een fluitje van een cent

Zeer goed.

Mijn bestelling was verkeerd bezorgd (door de pakketbezorger), even gebeld met Site4Cars en gelijk de volgende dag opnieuw verstuurd! Top!

Nette prijs snel geregeld

Ruitenwisser besteld snel geregeld alleen levering duurde enkele dagen langer dan aangegeven. Maar dit kwam door de transporteur

Duidelijke site, goede prijs

Zoals hierboven gezegd. De doos met binnenverpakking voor een ruitenwisser was wel erg groot.

Men denkt mee en levert sneller dan vermeldt. Prima

Erg tevreden met de levering. Ga zo door.

Goed product. Gratis snelle levering.

Prima, snel geleverd

Artikel is snel geleverd van prima kwaliteit

Energieweg 7

6651 KT Druten