Prima.

De kroon olie die ik wilde hebben was hier het goedkoopst. Gelijk de overige onderdelen voor bogijn prijzen gekocht.

Accu volgens afspraak snel ( 1 werkdag) geleverd.

Aantrekkelijke prijs en je bespaart jezelf het gesjouw met een zware autoaccu.

Alles is goed met de bestelling

Gekochte producten zoals beschreven. Alleen verzending duurde 3-4 dagen

Super goed geregeld en mooie prijzen.

Goede prijzen en merk spullen.

Groot assoritment, snelle levering en nette prijzen

Eerste keer een bestelling bij Site4Cars geplaatst. Groot assortiment, zoekfunctie op de site werkte alleen nog niet optimaal. Bij het zoeken naar een product op de juiste naam, het product niet kunnen vinden. Door in te tabbladen te zoeken uiteindelijk wel het product kunnen vinden. Verder uiterst tevreden en nette levering! Ga zo door, en zeker tot de volgende keer.

Goede prijzen en snelle verzending

De onderdelen passen super

Duidelijk, snel en correct: een aanrader!

Snelle levering, overzichtelijke website en ruim aanbod.

Alles verliep correct

Product besteld, betaald en geleverd. Zoals het hoort

Ondanks de fout (die bij de vervoerder lag) heeft sit4cars alles perfect opgelost.

De bestelling werd steeds niet bezorgd. Dit lag aan de vervoerder bleek later. Site4cars heeft er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat het toch geleverd werd.

Geen orderbevestiging en verzendbevestiging

Ik heb een uitlaat besteld met als optie achteraf betalen via afterpay en ik heb sindsdien geen enkele bevestiging gekregen. Het enige wat ik binnen heb gekregen is een factuur van afterpay, maar ik weet tot nog toe niet wanneer ik mijn bestelling kan verwachten

Awesome offer and Prices!

Great selection, reasonable prices, fast shipping!

goed product en goedkoop redelijk snelle levering.

prima!

Prima op yijd. Prima verpakt

Zwe goed

no problem with ordering

fast and right delivery, good price. Satisfied!

Het door mij bestelde artikel is snel geleverd dus ik ben zeer tevreden.

De info over het bestelde artikel door Site4Cars en de info over de bezorgen is uitstekend.

Ik ben zeer tevreden over de bedrijve

Goede klantenservice, goede prijs voor producten

Zeer snelle en vriendelijke en behulpzame klantenservice. Helaas betaal je verzendkosten maar omdat de productprijzen laag zijn verdient dit zichzelf wel terug.

Zeer snel geholpen

Net besteld en is al onderweg geweldig

Super snel geleverd, top!

Goede service, juiste onderdelen en goede afspraken qua monteer bedrijf

Top bedrijf! Zeer goede klantenservice

Goedkope onderdelen, nergens anders goedkoper dan hier. En zeer snelle levering. Als je vragen hebt reageert de chat super snel (ervaring met medewerker Daan). Kom hier zeker weer terug als ik iets nodig heb

High quality with best competitive price

I was searching for spark plugs for my honda civic and also for battery.. you price; of course with free fast shipping, was €80 cheaper than the first site i found. Of course for the same brands. In my next purchase for my car parts site4cars will be the first option for me.

Zeer betrouwbare bedrijf.

Varta accu bij hun gekocht en deze werd de volgende dag keurig bezorgd.

perfect

ik heb olie besteld. was te weinig. zonder extra verzendkosten nagestuurd

Energieweg 7

6651 KT Druten