prima bedrijf

had een accu besteld deze is correct en op tijd geleverd ik had hem al binnen 1 werkdag

Nooit geleverd

Ik had een spoiler besteld voor mijn vriend zijn kerst. Op de site stond dat deze beschikbaar was en binnen 1 werkdag geleverd werd. Na 2 werkdagen was er nog steeds niks geleverd waardoor ik besloot contact op te nemen met de mensen van de website. Toen vertelde ze me dat het artikel niet meer leverbaar was. Hier werd ik telefonisch of via mail niet van op de hoogte gebracht. Een miscommunicatie volgens hun. Resultaat: geen cadeautje bij kerst want het was te laat om een andere te bestellen. Hier bestel ik nooit meer!

gewoon heel goed.

goede en snelle levering , goed verpakt.

Site en artikelen zijn goed

Bestellen ging goed. Duidelijke site. Alleen het leveren door DPD liep vertraging op. Zou zaterdag geleverd worden maar het werd uiteindelijk maandag. Omdat het om een accu ging kon ik 2 dagen extra niet mijn auto gebruiken.

Perfect en snel!

Had spullen snel nodig... via telefoon gevraagd of alles in voorraad was en zelfde dag verzonden werd. Volgende ochtend in huis .., compleet, en snel! Kortom perfect!

Snelle levering, goede communicatie

De accu tijdens de feestdagen besteld maar dan nog keurig binnen een werkdag geleverd. De communicatie over de levering is prima. Pico bello dus!!

Goie site

Een goede site waar kan je alles vinden

Vlot gevonden snel geleverd

Prima webshop, snelle levering, duidelijk overzicht

Niet mega veel diversiteit, had zelf ook nog nooit van “site4cars” gehoord. Maar ben gewoon tevreden. 2x 5L en een fles van 1L kroon motorolie besteld. Had het snel in huis en was netjes verpakt incl bubbelfolie. Webshop is overzichtelijk en informatief mbt aanbod. Kon alleen niets vinden over de herkomst van de ontwikkelaars (je ga er maar gewoon vanuit dat hetgeen op je etiket staat ook daadwerkelijk in je fles zit en niet één of andere cheap additief) en waarom het goedkoper aan kunnen bieden dan andere (bekendere) webshops. zal hier ongetwijfeld weer bestellen

Ik ben een heel tevreden klant!

Duidelijke en bestelvriendelijke website. Meerdere betaalmogelijkheden zoals ook Paypal; heel prettig Snelle en correcte levering (uitstekende besteldienst!) Product goed verpakt VOORAL ZO DOOOORGAAN!

Prima website, makkelijk bestellen, snelle levering en een mooie prijs

Beloofde track en trace gegevens worden goed gecorrespondeerd.

Zoals het hoort!

Snel geleverd, gemakkelijk winkelen en goed op de hoogte gehouden!

Dik in orde!

Vlotte, snelle en correcte levering.

zoals beloofd

top

uitstekend👍

neste prijs en service

Snelle levering en uitstekende prijs

Goedkoop en snel

Prijsverschil met verschillende andere site's is best hoog.

goedkoop en snelle en correcte levering !

Zeer goede prijs ! Ik heb ruitenwissers besteld van Bosch perfect ......

Fijne ervaring

Duidelijke en overzichtelijke website, fijne en snelle bezorging

Snel geleverd en prima service

Accu besteld en voor ik het wist stond die op de stoep

Los gelijk een probleem op zonder zorgen

Goede prijzen en kwaliteit

Goede prijzen en kwaliteit maar mag iets duidelijker wanneer de goederen worden afgeleverd. Verder TOP.

Goede prijs, slechte communicatie qua levering.

Prijs en kwaliteit is goed. Het had wel wat duidelijker morgen zijn wanneer het geleverd zou worden.

goede service voor goede prijs en ruime keuze

top snelle levering

top