Goede prijzen, snelle verzending en prima producten

perfect en snelle levering

varta accu 60ah besteld. voldoet aan de verwachtingen

Snel en voordelig

Snel geleverd, goed verpakt, scherpe prijs.

Juiste product snel en netjes geleverd. Tevreden dus.

TOP! snelle levering en goed geïnformeerd over leveringstijd!

Sport einddemper besteld via site4cars, kreeg al snel een mailtje dat de demper nog gemaakt moest worden en dat de levering langer (3 a 4 weken) zou duren en of ik de bestelling nog steeds wou plaatsen. Uiteindelijk 2,5 weken later een mooie einddemper binnen gekregen. Zeker een aanrader!

Alles klopt, accu op tijd en werkt.

zie boven

Service-kwaliteit

Na aankomst van de Ashuki ruitenwissers, bleek er geen adapters bij te zitten. Na contact werden deze onverwijld en gratis opgestuurd. Ontvangen binnen 1 dag...

zeer goede service .

de eerste autobatterij was al na ongeveer 6 maanden defect dit werd op een paar dagen opgelost er werd een nieuwe geleverd

prima site met genoeg keuze ....

Heb voor de Honda automaterialen besteld prijzen waren goed ,ook met een artikel die er niet was hebben ze het prima opgelost ....top

prima adres

Perfect product.

Zeer snelle verzending en goede verpakking

Top goede prijs zeer snelle levering en goede verpakking dus wat wil een mens nog meer

snel.

goed product voor goede prijs

Snelle levering en goedkoop

Uitgebreid assortiment en snel geleverd. De accu was prima verpakt. Lage prijzen. Aan te bevelen!

Goed verpakt snel verzonden

Het product is snel verzonden binnen 2 dagen in huis, en is goed verpakt en scherpe prijs.

perfect

Netjes en snel geleverd.

Perfect, goede communicatie, super prijs

Super ervaring voor de goedkoopste prijs. Er was iets mis met het verzendadres toch hebben ze dit snel opgelost en is het zonder vertraging aangekomen. Was de beste prijs die ik kon vinden op internet. Doe zo voort

Accu besteld goedkoop en snel geleverd.

Goed(koop) en snelle levering.

Ik kwam in deze winkel voor de prijs, levering ging prima

Gewoon A-merk olie voor een goede, meteen ook de filter ed erbij besteld.

Een goede en prettige ervaring.

Ik had wat vragen over het product die snel en goed werden beantwoord. Levering ook binnen enkele dagen

Snel de juiste accu in huis!

Online in de avond een accu besteld, dag later in huis. Precies de goede accu, opgeladen en al. Smiddags ingezet en auto start als nooit tevoren...

Snelle levering en goede prijs

Een goede en een duidelijke website

Tja , ondanks de verzendkosten was het goedkoopst en dat past mij wel. Binnen 24 uur thuis bezorgd.

top gelopen

is besteld geweest en verlopen zoals het motet,dank u wel

Snelle levering, en goedkoop!

Snel antwoord via chatservice . om 15u besteld, volgende dag in huis. Te volgen met track en trace

Energieweg 7

6651 KT Druten