Goede prijzen en snelle service! Bedankt!

Goede prijzen en snelle service! Bedankt!

Kwaliteit, En snelle levering

Uitstekend kwaliteit onderdelen en snel in levering.

Snel geleverd, prijs/kwaliteit is ok. Kortom: top!

Top site!

Top bedrijf, goede service.

Mijn product was niet op voorraad werd meteen gebeld, en er werd aangegeven wanneer levering plaats zou vinden. dat klopte exact.

Goede ervaring

Goede ervaring

Duidelijke site voordelig geprijsd

Accu besteld voor de meest voordelige prijs op internet. Snel en keurig verpakt geleverd.

Prima kwaliteit en prijs, lange levertijd

Prima kwaliteit en prijs, lange levertijd

Prima website, mooi aanbod en eerlijke prijzen

Verrast door de website en "how to's " ook op facebook. Moderne website met een mooi aanbod en eerlijke prijzen. Ga ik vaker aankopen doen!

Geleverd zoals beloofd

Prima service, snel geleverd tegen een goede prijs.

Prima en snelle levering.

Prima leverancier

Tevreden, bestelling netjes afgeleverd.

Klantenservice is top!

Product besteld en de levering duurde langer dan verwacht. Contact opgenomen via de chat en het product was niet op voorraad. Een alternatief is aangeboden en het prijsverschil was netjes teruggestort. Alsnog een snelle levering en top service!

Bestellen en de volgende dag ontvangen is oké

Zie boven

Super service

De door mij ontvangen accu had niet de specificaties zoals beschreven op de website. Ik heb gelijk gebeld en de volgende dag al een andere, duurdere accu ontvangen die wel aan die specificaties voldoet, zelfs beter. De eerste werd gelijk weer meegenomen. De accu was keurig ingepakt en werkt prima. De hogere kosten heeft site4cars volledig voor eigen rekening genomen. Echt top!

bezorger heeft de accu bij de voordeur achtergelaten.

Vrijdag bezorgd IPV donderdag. Geen email met bezorgmoment gehad. Bij de voordeur dumpen kan echt niet...

Twijfelachtig

Accu ziet er goed uit en betaalbaar ,maar bij de Kia sorento zitten de accu polen tegenover gesteld dan gewoonte accu’s.ik heb gezocht op kenteken en daar bij werd de juiste auto in zicht gebracht, en toch zaten de polen niet op de goede plaats. (Jammer).. De kabels helemaal los gehaald om lengte te maken zodat de accu toch gebruikt kon worden. Maar met de aflevering en betaling ging alles perfect.

prima leverancier

reeds 2 keer wat besteld en is prima verlopen,ook contact met deze firma ging vlot en uitstekend.

Alles voor de auto, op 1 plek, voordelig en snel in huis. TOP!

Makkelijk, snel, voordelig. Echt een aanrader!

Goed en goedkoop

Super topbedrijf snel en goedkoop en snel geleverd

SUPERRRR!!!!

Een Yuasa accu bestelt op zaterdag en dinsdags netjes afgeleverd.De bestelling goed kunnen volgen via tracking.Super!!!.Een heel goed voorbeeld voor andere internetwinkels.Ga zo door!!Bedankt,groetjes uit Teteringen.

In één woord, Top!!

Snelle levering, was de volgende dag al binnen en goedkoop!

prima en snelle service, alleen jammer dat ze met gls versturen

Goede artikelen, scherpe prijzen. Helaas ging het mis bij GLS

Accu besteld voor een zeer scherpe prijs. Zou volgende dag geleverd worden. Werd door Site4Cars op tijd ipgestuurd, maar GLS “screwed up.” Had ‘m dus niet op het moment dat ik ‘m nodig had. Zou Site4Cars desondanks aanbevelen, want was buiten hun schuld en verder alles OK!

Zeergoed

Makkelijk alles te vinden voor mijn auto. En de prijs die ze hier hebben scheelt al snel 50tot100 euro met andere websites

zeer goed

Ik ben echt tevreden,hele snelle behandeling en levering top,zal ierdereen aanraden top

Energieweg 7

6651 KT Druten