in een eerdere beoordeling opmerking over KIYOH gemaakt, en beoordeling slecht gegeven, hierna door bedrijf Site4cars zeer correct opgepakt, en aangepast, bedankt hiervoor, Feedback heeft dus nut. geleverde produkten zeer goed en naar wens, voor een goede prijs in vergelijking met anderen, ben tevreden, aankoop correct.k heb me bestelling nog niet eens binnen. Doe je huiswerk eens beter

Zeer vriendelijk servies en daar hou ik van. en ik ben nog zeker van plan om meer bij site4cars te kopen. Met vriendelijke groet S.gouda

Ben zeer tevreden eerlijke prijzen snelle levering wat wil je nog meer he

👍🏽

👍🏽👍🏽👍🏽

Prima levering

Nu nog leveren op zaterdag

Goed bedrijf, denken met je mee

Autobescherm hoes besteld, blijkt achteraf niet meer leverbaar. Vooorstel van hen was om een luxere duurdere hoes te leveren voor hetzelfde bedrag. Prima geleverd.

Lange leveringstijden

Lange leveringstijden, dit lag uiteindelijk aan gls.

duidelijke site, bijna alles voorradig

Mbv kenteken snel juiste onderdeel kunnen vinden. Duidelijke omschrijving, snelle afwikkeling van de bestelling

Goed , wat late levering van het product maar misschien was het druk. t was op voorraad dus daarkon

Goed , het duurde iets van 3 dagen voordat het product naar mij verzonden werd terwijl het op voorraad was. Maar dat vond ik niet echt zo'n groot probleem voor de rest ging alles prima. Het kon zijn dat ze het gewoon druk hadden en dat kan gebeuren , geen commentaar er over. Ik kreeg email wanneer het product naar mij verzonden was vond ik heel fijn en kon de bestelling volgen via de track en trace code. Perfect , dit is een goed bedrijf en werkt naar hoe het hoort.

Uitmuntend

Levering correct,lange levertijd

Zie boven

Fijne service

Tijdens het bestelproces had ik een opmerking gemaakt. Hier werd de volgende dag netjes op gereageerd en naar gehandeld. Over aftersales kan ik nog niet veel zeggen. Hopelijk is dit ook niet nodig.

Goed aanbod van producten en zeer scherpe prijzen !

Klantenservice duidelijk en vriendelijk. Producten goed en snel geleverd.

Gewoon goed

Netjes geregeld en snel thuis

Het bestelde product was niet zoals op de foto leek. Site 4 Cars was het daar direct mee eens en betaalde het aankoopbedrag meteen terug. Ze hebben het betreffende product ook uit hun assortiment gehaald. Super!

De bezorging en info

De zgn. tracking heeft totaal niet gefunctioneerd. Zelfs een uur voor de definitieve bezorging niet. Verder wordt informatie op een bin-bestand aangeleverd. Het is voor mij niet te openen en te lezen en heb er dus niets aan. Waarom niet gewoon een PDF die iedereen gebruikt . Het produkt, een Varta-accu, is overigens in goede orde en staat ontvangen nadat ik het bij de overburen heb opgehaald. Na reactie op mijn beoordeling is er een prettig contact geweest en is alles netjes en naar behoren opgelost

Goede en snelle levering.

Luchtpomp werkt goed.

Jammer van enkele schoonheidsfoutjes

Maandagochtend 08:15u artikelen besteld, de bestelling wordt enkele minuten later bevestigd; op dinsdag om 08:00u het bericht dat de artikelen verzonden zijn en de volgende dag bezorgd worden. De transporteur belt even later om 09:30u aan om de goederen te bezorgen. Op de vrachtbrief waren 3 pakketten vermeld, er werden 4 pakketten bezorgd. Bij afleveren bleek dat een van de artikelen tijdens het transport uit de verzendverpakking is geraakt, er werd daardoor een lege koker bezorgd. Het bestelde artikel werd later op de dag alsnog gebracht.

Uitstekende service. Komen hun beloftes na.

de service goed is en ook goed produkt

de service goed is en ook goed produkt

Goede communicatie, aanrader

Verkeerde accu besteld, maar kon op tijd de juiste laten leveren. Zeer snelle en correcte communicatie.

Gewoon geweldig

Fantastisch product en direct geleverd. Top

Zeer goede service en hulp

Ik had via de site gezocht naar passende ruitenwissers voor m'n senic II. Helaas bleek na ontvangst dat het toch niet met de juiste aansluiting waren. Even gechat uit toen met hulp de juiste gevonden. Opnieuw besteld en toen retour DPD bon ontvangen en tevens credit op foutieve bestelling. Dit is zoals het hoort: samen oplossen !!

Zo als het hoort

Prima geholpen en meegedacht door servicemedewerkers toen een artikel niet leverbaar was.

uitgebreid assortiment, snelle levering, goede voorraad.

Energieweg 7

6651 KT Druten