Snelle service voor een scherpe prijs.

Veel keus en snelle service.

Goede service.

Door mijn fout had ik het verkeerde artikel besteld. Terugsturen koste mij meer dan 16 euro. Op mijn vraag hoe dit het beste kon opgelost worden heeft men voorgesteld om het product op te halen voor 7,95 euro. Het juiste product heb ik terug besteld maar men heeft mij telefonisch bericht dat het niet in voorraad was en of het een probleem was om ongeveer 1 week te moeten wachten op levering. Ik heb het nog niet ontvangen maar ben wel tevreden over de tot op heden geleverde service.

Goede prijs en super snel geleverd gewoon goed

Helemaal okee

Accu besteld, werd netjes aan dag later al geleverd. Even leek de accuspanning niet te kloppen, maar dat lag bij nader inzien aan mijn multimeter. Uiterst vriendelijk te woord gestaan door Daan, van de helpdesk.

Juiste levering, iets later dan afgegeven.

20 liter AdBlue besteld op zondag. Donderdag geleverd. Compleet en onbeschadigd. Verpakking mag iets beter.

Slecht

Zit nog steeds te wachten op mijn bestelling.

Tevreden

Prima accu goed merk

snelle levering, goede prijzen, goede artikelen.

Goede communicatie.

Goed maar kan veel beter!!

Veel kleine foutjes. Website loopt ook niet optimaal voor mobiel 2 bestellingen nu gedaan. 1e te laat binnen gekomen zonder enige communicatie. 2e verkeerde onderdeel. Vreselijk om weer wat terug te moete sturen voor terwijl de fout voorkomen had kunnen worden. 2 Formulieren uitprinten invullen en terug sturen met het onderdeel? Uit welke tijd komen jullie? Doe je klanten een leuke kleine tool er gratis bij als een bestelling niet goed is gegaan. Of verzin iets anders? Kortom service kan beter! Er zijn veel concurenten!

Goede levering, prima geregeld

Erg tevreden.

Beste, goede service en op tijd. Top!!!!!

De goedkoopste accu op internet

Omdat mijn auto stil stond voor de deur vanwege een defecte accu en omdat ik de auto niet direct nodig had zocht ik op internet. Bij sitercars kwam mijn accu als goedkoopste te voorschijn en de levering was ook zoals wordt aangegeven. Prima.

scherpe prijzen, vlotte verzending

De volgende dag al in huis. Goede prijs vergeleken met de concurrentie. Wel een minpunt dat ik de accu met slechts 12,4 V ontving ipv 12.6 of meer

eerste ervaring en goede ervaring

na betaling welke een gunstige prijs/kwaliteit verhouding heeft pakket na 2 dagen bezorgd. een aanrader voor betaalbare onderdelen.

correcte levering

alles is vlot en probleemloos afgewikkel.

ok, ze doen wat je ze vraagt, is dat zo raar?

b

Netjes teruggebeld bij een verlate levering

Snelle reactie

uitstekende prijs voor goed materiaal en snelle levering

Duidelijke Site en snelle levering

De accu die ik had besteld werd zeer snel en correct geleverd. top.

Supersnelle levering. Helemaal correct!!

Makkelijk te bestellen en supersnelle levering.

snel en goed

Onze Varta accu's, een voor de auto en een voor de motor, werden snel bezorgd , in perfecte conditie

Site4Cars bleek een goed aanbod te bieden, plus een snelle en goede service. Wel wordt de keuze beperkt tot wat de site 'kiest' op basis van het kenteken, wij wilden voor de auto een zwaarder type accu en konden die via een omweg ook vinden op de site.

Goed product (Varta accu) tegen snelle levering

Mijn ervaring met Site4Cars is prima. We kregen de bestelde accu snel binnen en deze ziet er netjes uit.

Prima website, goede producten, snelle levering!

Duidelijke website, goed product, snelle levering, scherpe prijzen! Kortom; tevreden klant!

Geen bericht na niet leverbare bestelling

Had hier een fietsdrager besteld. Nadat ik na een aantal dagen geen bericht had ontvangen mbt de verzending heb ik zelf maar contact opgenomen. Reactie terug "we hebben uw order meteen geannuleerd omdat het product niet leverbaar is."

Energieweg 7

6651 KT Druten