Goede website en snelle levering

Goede website en snelle levering

Primadona

Makkelijke duidelijke website met een snelle levering en een zeer concurrerende prijs.

Zeer goede service / snelle levering

Accu besteld bij Site4Cars. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestel en verzend procedure. Bestelde accu is diect opgestuurd en heel snel geleverd. Top

Goede duidelijke site snelle levering eerlijke prijs.

Als de bestelling 30/08 zo als geadverteerd binnen is geef ik vijf sterren

Dus ik wacht af en morgen geef ik mijn score

super service

hele snelle levering

Ondanks een kleine tegenslag toch tevreden!

Met mijn zending was wat misgegaan. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice (een handig whatsapp nummer) was dit vlot en naar tevredenheid afgehandeld.

Autootje loopt weer!

Snelle levering, prima prijs

correcte vlugge levering

ik kan geen negatieve bewoordingen vinden alleen heel positieve ervaring, een pluim voor het bedrijf

snelle levering, ruime keuze

Super vriendelijk, werd netjes gebeld dat het onderdeel niet op voorraad was en krijg zo een andere zet voor de prijs van de niet aanwezige zet. Super snelle levering!! Ook dank aan gls

Vlugge levering en correct

Alles correct en snel

Accu netjes verpakt ontvangen

De beste prijs voor de accu die ik gekocht heb. Netjes verpakt ontvangen. Maar eerlijk is eerlijk: De accu werd 2 dagen na bestelling geleverd i.p.v. "de volgende dag" zoals beloofd op de website.

Zeer snelle levering

2x een accu besteld en allebei zeer snel geleverd.

Perfecte service en snel bezorgd zelfs onderdeel wat niet op voorraad was vervangen door een zelfde.

Fijn en goede service. Snelle afhandeling ga zeker nog meer bestellen. Gr Fouad

Alles klopten 1 onderdeel langere levertijd of ik daarop wilde wachten of alternatief

Tot nu toe goed

Prima, toeleveringsbedrijf liet helaas verstek gaan, daarom het product 1 wk later ontvangen.

Vreemd was het dat ik een vragenlijst (aankoop)klanttevredenheidsonderzoek heb ontvangen, terwijl ik pas 2 dgn later het product in huis had. Verder tevreden over het product en verloop.

schijven en blokken besteld,blokken niet op korte termijn leverbaar, per telefoon geregeld prima geholpen door Daan

Vervangende, duurdere accu voor dezelfde prijs

Accu besteld in de avond, volgende dag een belletje dat de oorspronkelijke door mij bestelde grijze accu niet meer leverbaar was en of het goed was als ik een zwarte duurdere accu zou krijgen voor dezelfde prijs. Prima geregeld, kwam netjes de volgende dag tussen de afgesproken bezorgtijd binnen en prima verpakt. Goede service.

No nonsense, goede service en goed product

Zonneschermen besteld voor inde auto, maar ik had wat haast. Top om via whatsapp vragen te kunnen stellen. Daardoor snel kunnen bestellen en de volgende dag in huis. Topservice!

Slechte ervaring

Na een week wachten op het pakket heb ik zelf gemaild waar het bleef, bleek het niet meer leverbaar te zijn. Ik kreeg een andere optie aangeboden waar ik mee akkoord ging. Vervolgens krijg ik daar weer geen verzendbevestiging van.

Matig

Accu donderdagavond na 18:00 besteld, verwacht hem zaterdags. Wordt verzonden via GLS en die rijden niet op zaterdag. Dus wachten tot maandag. Lastig als je de auto nodig hebt

Snel en goed.

Goede duidelijke website, snelle levering tegen concurrerende prijzen. Zeer goed verpakt.

Energieweg 7

6651 KT Druten