duidelijke web site

accu voor de camper aangeschaft, 2 dagen later al in huis.

Makkelijke bestelling en snel bezorgd

Ik heb bij Site4Cars een accu besteld voor mijn auto. Op de site kon ik makkelijk de juiste accu vinden omdat je kan zoeken met je kenteken. op zondag heb ik de bestelling geplaatst en dinsdag was het bezorgd, helaas geen track en trace, maar het was wel heel goed ingepakt.

snelle respons. nemen hun werk serieus

reactie tijd is zoals men zou mogen verwachten bij een internetwinkel; snel

snel en goed

Prima product, prima prijs, snel verzonden in goede verpakking. Oh ja en besteld via een prima site...

Prima afhandeling van mijn bestelling

de batterij doet wat ze moet doen.Hopend dat ik niet dagelijks ofwekelijks pupliciteits emails ontvang.Dank U.Groeten vanwege Nerinckx Francois

Bestelling prima afgehandeld

Snelle en goed levering. Prima product

makkelijk zoeken/navigeren op de site en snelle afhandeling

zoals aangegeven op de site is de levering de volgende dag, alleen jammer dat geen track en trace code heb ontvangen zodat je weet hoe laat de zending ongeveer geleverd word. Hierdoor zending gemist, maar dag erna alsnog ontvangen. Accu zat netjes en stevig verpakt.

Zeer goede service

Ik had een aantal onderdelen besteld, waaronder een oliefilter, binnen 5 min nadat ik had besteld en betaald, werd ik gebeld. Met de vraag of ik akkoord ging met een ander oliefilter dan het filter dat ik besteld had, want het filter dat ik besteld had was niet op voorraad, zij konden dan mijn bestelling direct op sturen. De volgende dag om 08:45 ging de bel, mijn onderdelen werden al bezorgd. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met deze manier van omgang met de klanten.

Goedkoop en snel

Goedkoop en volgende dag al in huis. Accu netjes en met veel zorg verpakt. 10/10

Bij het bestellen is geen enkele aanwijzing te vinden over de levertijd of verwachtte leverdatum. Deze krijg je pas als je betaald hebt. Ook kloppen de voorraden niet. Wanneer er staat op voorraad blijkt het niet op voorraad te zijn en moet besteld worden bij leverancier. Levertijd 4-5 dagen. Van snelle levertijd is dus geen sprake. Omdat mijn onderdelen niet op voorraad waren en de levertijd 5 dagen zouden zijn heb ik de order geannuleerd. De afhandeling is echter correct en netjes verlopen. Binnen een paar dagen was mijn betaling weer terug gestort.

Duidelijk en scherpe prijs.

Duidelijke site met scherpe prijs.

Tevreden

Snelle levering, scherpe prijzen, ruim aanbod. Misschien één verbeteringspuntje : de info over de track and trace mag iets uitgebreider.

Goede service, op tijd geleverd

Goede service, op tijd geleverd

Gunstig

Heb meerdere keren info gehad van Site4Cars, steeds een te gebruiken info gehad. Site4Cars kan ik aanbevelen.

Een topper in on-line auto onderdelen

Het begint al bij de keuzehulp. Kenteken invullen en aanklikken wat je nodig hebt. Er verschijnt een keuzelijst van verschillende merken en dat werkt echt superhandig. De afhandeling gaat ook razendsnel. De levering is de volgende werkdag. Helaas kreeg ik geen track en trace code (foutje in het systeem) maar een telefoontje was voldoende om dit op te lossen. Hierbij werd ik vriendelijk en vakkundig te woord gestaan dus ook dit was heel positief.

Top ervaring bestelling accu.

Goede communicatie. Snelle levering. Zeer tevreden.

perfect

tot nog zdeergoed

Deskundig en betrouwbaar

De eerste keer dat ik een accu aanschafte kreeg ik een accu thuis met te kleine Polen waardoor ik hem niet kon aansluiten. Ditmaal bij site4car besteld, van tevoren gebeld en gevraagd naar de afmetingen van de Polen, ik werd voorzien van correcte informatie waarmee ik mijn keus kon maken. Dezelfde avond per vergissing een verkeerde accu online besteld. De volgende dag vroeg gebeld, en mijn order werd direct aangepast, het teveel aan geld werd tevens terug gestort. Al met al deskundig en betrouwbaar!!! Volgende keer zal ik wederom bij hun bestellen.

snelle service!

besteld en al in huis voor je het weet, perfect ingepakt en wel.

Uitstekende service en snelle levering

Op maandagavond een accu besteld voor mijn auto. Dinsdagochtend werd ik door Site 4 Cars gebeld dat de oorspronkelijke door mij bestelde grijskleurige accu niet (meer) leverbaar was en dat er van het zelfde merk wel een zwarte op voorraad was met dezelfde specificaties die normaal gesproken ruim 20 euro is. Uiteraard ging ik akkoord met hun voorstel en op woensdag werd keurig de accu geleverd. Keurige service van Site 4 Cars zou ik zeggen.

Geleverd volgens afspraak

Donderdagavond besteld maandag in huis. Accu was goed verpakt en geen zichtbare beschadigingen. Voor gebruik de accu aan de lading gezet, was niet geheel opgeladen. Goede prijs.

Ook de scherpe garage tarieven kloppen

Mijn zorg zat nog in de aangeboden tarieven waarvoor de garage mijn accu zou willen plaatsen. Maar de geselecteerde garagebedrijven bevestigde dat ze voor die prijs mijn accu zouden vervangen. Wel was het ff zoeken naar de juiste accu. Temeer omdat op basis van kenteken werd aangenomen dat ik een startstop-accu nodig had, wat niet het geval is. Ook van Dennis een goed advies gekregen, op basis van de afmetingen van mijn 8 jaar oude accu adviseerde hij een accu met meer capaciteit die dezelfde afmetingen had. Top!

Snelle levering, prima prijs

Accu besteld voor Hyundai i10. Goede selectietool om de juiste versie te kiezen. Prima prijs vergeleken met garages en snelfitters. Snel verstuurd met GLS. Was uiteraard niet thuis op moment van afleveren, dus pas een dag later af kunnen halen. Kies daarom zelf bij voorkeur meteen voor een afhaalpunt, maar dat was bij bestellen niet mogelijk. Daarom 4,5 ster ipv 5.

Goede prijs en volgende dag al in huis

Energieweg 7

6651 KT Druten