Eerlijke prijs, correcte levering

Gemakkelijk om te bestellen, ook zonder account. Prijzen zijn correct. Levering was ook conform.

zeer goede ervaring

nadat bleek dat de levering niet compleet was (foutje van Leverancier is dit heel snel compleet gemaakt) het ontbrekende deel was binnen dag nageleverd zeer snel. mijn ervaring was perfect

Snelle levering cf afspraak

Uitstekend!

Snelle levering.

Zeer snelle service.

Accu besteld. Volgende dag bezorgd. Zeer zorgvuldig verpakt.

Prima service!

Snel en correct

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke website, verschillende betaalmogelijkheden

Scherpe prijzen, zeer zorgvuldig verpakt, snel geleverd en goede communicatie!

De beste aanbiedingen op dezelfde site.

Alle bestellingen volgens afspraak.

Teleurstellend

Bestelling aanvaard, dag later email gehad dat mijn bestelde product niet meer op voorraad was...

Plus punten: -Goed geholpen door de online chat dienst -Accu volgens afspraak geleverd Min/verbeterpunten: - Geen trace&track code ontvangen - Accu (23 kg) te licht verpakt, product in beschadigde verpakking ontvangen.

Prima service!!!

heel fijne ervaring bedankt.

Prima prijs en snelle levering

De doos was wel gehavend gedurende het transport (GLS), maar de accu was aan de buitenkant niet beschadigd.

Vlotte afhandeling van bestelling en goede communicatie.

Bestelde artikel niet te leveren. Door goede communicatie vervangend artikel en verschil in geld retour. Compliment voor snelle afhandeling.

Prima prijs, aflevering kon beter

Product was wel dezelfde dag verzonden, maar werd niet op zaterdag aangeboden. (GLS heeft die optie wel) Ook was de track & trace naar een verkeerd email adres gestuurd. Verder prima.

Prima ervaring met verbeterpuntjes

Prima site met prima aanbiedingen en verzending. helaas bleken de openingstijden van de klantenservice niet overeen te komen met de praktijk en ontving ik geen track and trace code/linkje.

uitstekende service

snelle levering en keurig op het afgesproken tijdstip

Prima website en keurige levering

Naast de prima website ook een hele gunstige prijs (incl verzending) voor het product dat ik zocht (via Google shopping) Binnen de afgesproken tijd geleverd.

Perect

Doen wat ze beloven, de volgende dag leveren

Duidelijke e-mails. levering spoedig, zoals beloofd.

Snelle en correcte levering

Volgende keer weer !!

Snel, correct en goedgeprijsd

Prima service, er wordt teruggekoppeld om te zorgen dat het juiste product wordt geleverd, top!

Snel en degelijk

2 VMF accu's kwamen al na 2 dagen in Belgie aan. Keurig op een minipallet. Dank!!!

Accu voor auto lag op zijn kant in doos.

De accu werd geleverd in een vrij grote doos. De doos was onvoldoende opgevuld en daardoor was de accu tijden het transport op zijn kant in de doos terecht gekomen. Hierdoor was er een geringe hoeveelheid zuur uit het ontluchtingsgaatje gekomen. Dit kan effect hebben op de levensduur van de accu. Ik had de accu juist bij Site4Cars besteld omdat de accu zou worden bezorgd door koerier (ik neem aan van het bedrijf zelf) en de kans groter was dat de accu gewoon staand vervoerd zou worden.Maar helaas .....

Energieweg 7

6651 KT Druten