Hi Can, I see that by now you have already made 6 rides with us. Apologies for not helping you well at the first time.
Hi, Wat vervelend dat je ten onrechte deze mail hebt ontvangen. Excuus daarvoor. Ik hoop dat je ondertussen met de support afdeling de gewenste stappen hebt kunnen maken. Zo niet, dan kan je ons altijd bereiken via schade@mywheels.nl
Hi Remon, Wat vervelend dat je pech hebt gehad met één van onze auto's en hierbij zolang hebt moeten wachten tot dat de pechhulp was ingeschakeld. Omdat dit uiteraard niet wenselijk is schakelen we tegenwoordig zelf de pechhulp in zodat we een snellere terugkoppeling kunnen geven aan de klant. Aan de niet altijd schone auto's werken we hard om dit nog beter in kaart te krijgen. Zo kan je een netheidsmelding doen zodat wij de schoonmaakscore verhoogd wordt en de auto eerder opgepakt kan worden door het schoonmaakteam. Het heeft zeker onze aandacht. We hopen je snel weer te zien in één van onze deelauto's
Beste Ingrid, Dank voor je positieve bericht en goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Super dat je onze missie deelt, daar doen we het voor! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. :)
Hi Stan, Sorry to hear that you are not satisfied and that you have some problems with creating an account. Unfortunately I can not get in this case via this platform. Therefore we would like you to send an email to account@mywheels.nl. Then my colleague will look in to your case. Sorry for the inconvenience.🙏
Hi Firat, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Zou je via een mail naar ervaring@mywheels.nl laten weten waarom je niet tevreden bent. Dan kunnen we het wellicht samen oplossen.🙏
Hi Ilias, sorry to hear that you are not satisfied. Can you explain more by sending a email to ervaring@mywheels.nl than we can check if we can solve this together. Kind regards, MyWheels🙏
Great Akane, thank you for your lovely review!💙
Hoi Gijs, bedankt voor je bericht en feedback. We hebben je inmiddels via de telefoon geholpen. Hopelijk zien we je gauw terug in een van onze (elektrische) deelauto's.🙏
Bedankt voor je mooie beoordeling Jan. We zijn ook erg blij om te horen dat de klantenservice goed heeft gehandeld. Je overige feedback nemen we mee.💪
Hi Y, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Echter kunnen we hier niet verder op ingaan. Alsnog vragen we je een mail te sturen naar account@mywheels.nl.🙏
Top Carel, bedankt voor je mooie beoordeling! Wat betreft de pincode van de tankpas, dit kan je vinden in je app bij de rit. Hier lees je er meer over: https://help.mywheels.nl/hc/nl/articles/5146153330332-Wat-is-de-pincode-van-de-tankpas-😊
MyWheels wil met autodelen het aantal auto's in Nederland terugdringen van 9 miljoen naar 1 miljoen in 2030. Hiermee willen wij bijdragen aan een lagere CO2-uitstoot. Onze deelauto's open je met je smartphone en/of chipkaart.