Heel fijn matras

Het matras is snel geleverd en het is een fijn matras.

Snelle service, goed produkt, goed verpakt verzonden.

Goed telefonisch geadviseerd over de soort matras die voor ons geschikt is. Gemakkelijk bestellen, snel geproduceerd, snel en goed veroakt geleverd, snel bezorgd, degelijk produkt perfect op maat, prima prijs.

Helemaal top deze Topper

Mijn tweede topper besteld bij deze firma voor de caravan. Knalsnel was dit op maat gemaakte exemplaar klaar en naar mij toe verzonden (in drie dagen).

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Gemakkelijk om op de site je keuze te maken.

Makkelijk, snel, goed en betaalbaar

Matrasbestellen.nl heeft een heel gebruiksvriendelijke website waarin je makkelijk de wensen voor je matras invult. Je betaalt een prima prijs voor een goed matras dat binnen een week wordt geleverd.

Bestelling was snel en makkelijk geplaatst. Zo fijn dat een matras in alle maten besteld kan worden. En dat voor een betaalbare prijs. Matras is snel en netjes geleverd. Matras is van goede kwaliteit. Eentje waar we jaren plezier van gaan hebben.

Goede service en afhandeling

De maten doorgegeven en het paste perfect.

Afwerking met schuine kant matig/redelijk

Matras voor Frans caravan bed besteld. De afwerking van de schuine kant was niet strak afgewerkt. Jammer.

op tijd en correct geleverd

wat ik al heb gezegd de bestelling netjes op tijd het product precies zo als we besteld hebben

Heel snel (2 dagen), perfect op maat

Gemakkelijk bestelproces met hulp voor de juiste maten, zeer snel geleverd.

Snel geleverd, de maat goed en het ligt heerlijk

Supersnelle service

We hebben mail contact gehad omdat ze helaas telefonisch niet bereikbaar waren,dat was spannend maar onze vragen werden beantwoord(oa.5 tot 7 dagen levertijd),dat was krap aan maar nadat de bestelling gedaan was kreeg ik al snel een leveringsmail voor maandag!Via de vervoerder werden we netjes op de hoogte gehouden en.werd ons matras netjes optijd bezorgd. Supersnelle en goeie service!Bedankt

Goed bedrijf, snel geregeld en komt afspraken na

Na 1 telefoontje over hoelang het duurt savonds matras besteld via internet, 4 dagen later al thuis.

Goede service, goed product

Telefonisch gevraagd of snelle(re) levering -i.v.m. vakantie - mogelijk was. Was geen probleem. Vrijdag besteld, woensdag 2 op maat gemaakte toppers bezorgd! Tevreden over de service en de toppers!

Super matras

Super mooi matras en precies op maat. Ook snelle levering!

Voor 200% in orde !!!

Volledig naar wens en zeer snelle levering !!!

Zeer snell levering

De levering was boven verwachting en kwaliteit in 1 woord goed.

Prima snelle service

Snelle levering en matras precies op.maat we moeten er nog op gaan slapen maar verwachting is hoog

Heerlijk matras en snelle Levering

Snelle levering en matras past precies

Ik was verrast door de vlotte levering. Super

Alles goed

Makkelijke site. Snelle levering en een heerlijk matras voor in de caravan.

Een zeer snelle levering, want wij hadden het binnen 4 werkdagen in huis.

Zoals gezegd, een zeer snelle levering. Aangezien het gaat voor de caravan moet hij nog uitgeprobeerd worden, maar de eerste indruk is goed.

Niks mis mee

Nog geen ervaring.

Prima kwaliteit en snelle levering

Na het lezen van een aantal recensies en de informatie op de site, een op maat gemaakte matras voor onze caravan besteld (frans bed). Matras besteld, welke snel geleverd werd. Nu lekker uitgerust wakker worden op vakantie.

Uitstekende service

Na een foutieve levering is het uitstekend opgelost. Ook de snelheid en reactie zijn prima in orde.

Over matrasbestellen.nl

De specialist op slapen,Wij leveren boxsprings,matrassen en topdekmatrassen door heel Nederland,Belgie en Duitsland voor de scherpste prijzen