Verpakking kan beter

2 posters besteld en die zaten in een te ruim doosje. Met vervoer waarschijnlijk doos gevallen en posters aan de zijkanten ingedeukt. Aangezien dit een kado was om in te lijsten, een passe-partout moeten gebruiken om de schade te camoufleren.

Mooie producten

De posters zijn mooi, leerzaam en kleurrijk.

Besteld en snel geleverd!

Positief

Snelle en prettige samenwerking van bestellen tot leveren

Makkelijk bestellen en afrekenen, snel geleverd.

Sfeer in je leslokaal!

Goede kwaliteit, enorm hulpmiddel voor de leerlingen. Ziet er gezellig uit!

Mooie producten & snelle levering

Het groep 4 posterpakket + een extra poster besteld en zeer tevreden.

Voor ons als school in het wel jammer dat het niet via een faktuur betaald kan worden.

Bestellen ging makkelijk, de levering was snel. Miste wel de mogelijkheid om via een faktuur te kunnen betalen. Voor de rest heel positief.

Onjuiste informatie op de digitale geheugen poster

Was alles maar zo gemakkelijk dat je eenheden door 10, 100 of 1000 kunt delen/vermenigvuldigen. Helaas gaat dat voor het rekenen met digitaal geheugen niet op. In het digitaal geheugenstelsel moet je rekenen met de factor 1024. 1 kilobyte zijn dus 1024 bytes. Wanneer boven aan op de poster digitale snelheden had gestaan was het wel correct geweest.

Juist en volledig met de levering, website is overzichtelijk.

Makkelijke website, levering was volledig.

Snelle en zeer nette service!

Heel snel en netjes ontvangen. Erg blij mee. In de toekomst zeker nog eens bestellen. Bedankt!

Snelle service en goede kwaliteit

Positief

Netjes afgeleverd

materiaal en levering naar verwachting.

materiaal en levering naar verwachting

Mooi materiaal

Duidelijk

Fijne winkel ervaring

Duidelijke website en snelle levering, gemakkelijke betaal mogelijkheid.

Super leuk lesmateriaal

Nvt

Snelle reactie op een vraag voor bestellen. Bestelling snel en netjes geleverd gekregen!

prettig

Prettig contact per mail, snel antwoord en snelle levering

Geweldige service!

Voor onze school in het buitenland hebben we een spoedbestelling geplaatst en het was binnen no time heel goed geregeld! Heldere communicatie. Geweldige service en prachtig materiaal! Dank, Juf Liesbeth

Mooie posters

Duidelijke posters die ik op de kamer van mijn zoon ophang. Precies als op de afbeelding ontvangen

Bestellen en binnen een dag je poster aan de muur. Top!

Bestellen op de site is duidelijk. Snelle levering, goed verpakt. Allemaal netjes in orde.

Mooie poster

Mijn zoontje drie is er blij mee, hangt op de wc. Daar telt hij graag. Hij zei wel: de poster klopt niet want na tien komt elf. En op deze poster niet. Moest wel even uitleggen dat het anders niet op de poster zou passen en dat er rijen van tien onder elkaar zijn gemaakt.

Erg blij met de snelle service

Erg blij mee, op naar de volgende bestelling

Mooi product, snel geleverd

Mooi product, snel geleverd

Netjes en snel bezorgd

Mooie poster, en netjes en snel bezorgd

Anton de Haenstraat 71

2563BR Den haag