Kwaliteit valt tegen

Voor deze prijs vond ik veel mooiere in de boekhandel, ik verwachtte ook bij lesmaatje deze kwaliteit. Dit is dun papier en niet geplastificeerd. Jammer volgende keer ga ik naar de boekhandel.

Mooie aanvullende producten

Lesposters rekenen besteld voor de middenbouw. Duidelijk en leuk om in de groep op te hangen ter ondersteuning van de kinderen.

supersnelle levering bedankt!

Perfecte ervaring en zeer snelle levering.

Stevig papier. Ziet er mooi uit. Kinderen helemaal tevreden.

drie maal nodig om de goede betaalmethode te kunnen gebruiken.

Zakelijke en privé is onduidelijk. Ik wilde zakelijk iets aanschaffen voor school maar dat kon niet, moest ik toch privé doen en zelf betalen. Kan dat niet anders?

top

snelle levering, duidelijke site

Mooie posters

Het zijn mooie, duidelijke posters. Snelle levering.

Mooie posters voor een goede prijs

Mooie posters voor een goede prijs. Ze zijn van stevig karton en mooi mat afgewerkt. Ik heb ze hangen in mijn klas. Ik zou sommige posters ook graag op A3 formaat willen hebben, maar dat bestaat helaas (nog) niet.

Mooi produkt

Duidelijke spiekbrief vol info op A5 formaat wat een prima grootte hiervoor is. Vanaf 15 euro betaal je geen verzendkosten wat ook altijd fijn is... inclusief goede communicatie en snelle levering.

Uitstekend!

De materialen worden keurig netjes en op tijd bezorgd!

Prima snel geleverd

Prachtige poster

Prachtige poster besteld voor de babykamer. Goede site met duidelijke info en hele snelle levering. Wij zijn superblij met onze geleverde bestelling!

prima ervaring

Prima ervaring

Zeer snelle en keurige levering.

Fantastische posters, mooie kwaliteit papier, in het Nederlands.

De snel geleverde posters voldoen aan de verwachting.

Positieve ervaring.

goede site en levering

Ik vind het een fijne site om posters te bestellen en de kwaliteit komt overeen met de verwachting. De levering was zoals verwacht en heel fijn dat het op school geleverd kon worden.

Super snelle levering!

Mooie posters! Precies zoals op de site!

Voor herhaling vatbaar.

Mooie posters en snel geleverd!

uitdagend voor de kids om maar te kijken, ze worden er automatisch naar toe getrokken!

duidelijke informatie en bruikbaar voor kinderen

materiaal is netjes en kwalitatief goed, multicultureel en heel bruikbaar om kinderen de juiste dingen te leren. goed bezig dankbare ouders hier

Bestelling geplaatst en 2 dagen waren de posters binnen netjes verpakt. Mijn dochter is er erg blij mee.

Betrouwbaar vriend

Besteld en snel geleverd. Duidelijk uitgelegd

Helemaal top

Posters snel en goed geleverd. Zien er super uit om op te hangen en ook nog heel leerzaam

Prima kwaliteit

Mooie up-to-date posters, vlotte levering.

Handig en duidelijk voor de kinderen

Kinderen kunnen er goed mee overweg

Anton de Haenstraat 71

2563BR Den haag