Alles naar wens

Snelle levering alles zeer goed verpakt en product naar wens. Zou zo weer bij jullie bestellen.

Een geweldig website & service

Hele fijne Winkel en webshop

Fijne winkel ervaring

Goed product, snelle levering.

• Prijs

Mooie lamp gekocht, heel tevreden

Mijn bestelling was snel binnen en de lamp is mooier dan verwacht, ga hier zeker vaker bestellen.

Snel in huis,supergoed verpakt👍👍👍

Snel in huis en heel goed verpakt

Supersnelle levering

Product zoals verwacht, voordelig en snelle levering

Geweldig !

Vriendelijk te woord gestaan door Ans, gaf ook goed advies, snelle levering. Bijzonder blij met het product tegen goede prijs !

• Prijs

Goed produkt voor goede prijs.

Zeer tevreden. Snelle levering van goed product. Vriendelijke, efficiënte en professionele klantenservice. Zowel telefonisch als via mail.

• Prijs

Essentiele informatie op webpagina ontbreekt

Online stoelen besteld, in 1 keer laten bezorgen. Op de website staat boven 75 euro dan is de bezorgin gratis. Achteraf staat op een apparte pagina vermeld dat boven de 30 kg de verzendkosten van 50 euro betaald moeten worden . Bij de producten staan niet het gewicht vermeld! Telefonische contact opgenomen zodat de bestelling in 2 x komt, helaas was de verzending al verstuurd. Inmiddels 2 dagen later is de bestelling nog niet geleverd. Op de wepagina staat vandaag besteld de volgende dag in huis...

• Prijs

Leuke webshop met kleine prijsjes, verzending is ook snel.

Fijne snelle webshop!

Fijne shop SUPER snelle levering goede aanbiedingen ! Alles keurig verpakt. Echt blij mee.

Super snelle levering

Zeer klantvriendelijk

• Prijs

Op tijd geleverd Goede communicatie via mail

Duidelijk en snel

Prima, snelle bezorging

Niets op aan te merken.

• Prijs

Jammer geen normale lift in de winkel zelf

Leuk dat jullie 3 verdiepingen hebben. Maar zorg ook voor een lift waar iemand in een rolstoel ook gebruik van kan maken. 1ste verdieping leuk dat je daar kunt komen. Maar dan moet je ook een medewerker kunnen vinden en die ook nog eens zin heeft om je te helpen naar boven. Want het is met een speciale sleutel jammer genoeg. En zie dan maar weer beneden te komen. We zijn later maar met de roltrap gegaan. Hoop dat er wat aan gedaan wordt. verder een leuke winkel! Op deze ergernis na.

Goede prijs, levering

• Prijs

Top service en snelle levering

Mijn bestelling snel en netjes ontvangen. Echt een aanrader.

aankoop snel ontvangen

goede service

goede service prima product

geen idee wat ik kon verwachten, de prijs van de bestelde soort stoel was de helft van de prijs in andere winkels. Besteld en direct via Ideal betaald. Een dag later was de stoel in huis, prima service en prima stoel.

perfect

Ene dag besteld andere dag in huis

Perfect!

Beetje akelig natuurlijk om een meubelstuk online te bestellen. Maar het tegeltje dat ons leuk leek was nergens in de buurt te verkrijgen. Na wat googelen kwamen we op deze site uit. Besteld, en de volgende dag in huis. We werden op de hoogte gehouden van de levering, en er was de mogelijkheid om achteraf te betalen, wat ik altijd fijn vind bij een winkel waar ik voor het eerst bestel. Meubel is in perfecte staat afgeleverd. Zeker een aanrader!

• Prijs

Service en bezorging is top

Niks te klagen

Perfect!!

Hele mooie stoel. Heel snel en netjes bezorgd in een doos. EN NOG GRATIS OOK. Ik bestel hier zeker vaker. Een echte aanrader!!

Lithograaf 9

6921VA Duiven

0316-820240

Over Outletduiven.nl

Outlet Duiven is de outlet winkel met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen tot 70%. Maar ook de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ben je op zoek naar nieuwe (woon)accessoires voor een landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur?