Pluspunten
Helemaal top! Snelle levering en goede prijs.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt.
Pluspunten
Goede aanbiedingen. Zeer snelle levering
VerbeterpuntenUitgebreider aanbod bieden
Pluspunten
Pluspunten
Snel, goed verpakt en superkwaliteit
Pluspunten
Prima verpakt, iets te grote doos verder perfect.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super goede prijzen. Ik ga er vakaner bestellen, of zelfs naar toe
VerbeterpuntenEr stond vandaag besteld, morgen in huis. Helaas was het een dag later. De verpakking van de riverdale geurstokjes van vies alsof er stickers op hebben gezeten. Het was een cDeau dus uj vond het te erg om het te geven.
Pluspunten
Vraag via de mail werd zeer snel beantwoord. Bestellen ging makkelijk, en je werd via het account goed op de hoogte gehouden van over de status. Super leuke stoelen voor een heel mooie prijs. Top!
Pluspunten
Scherp geprijsd, veel keus en goede kwaliteit! Super!
Pluspunten
Mooie spulletjes voor in huis en heel snel gekregen,en goed verpakt.
VerbeterpuntenBlijf doorgaan met spulletjes te zetten in de sales.
Pluspunten
Snel! Klantgericht , goeie service! Ik had een paar stoelen besteld waarvan eentje met klein beetje schade . Deze kon ik direct kosteloos retourneren en ik krijg nu een nieuwe opgestuurd.
VerbeterpuntenGeen, ben echt tevreden!
Pluspunten
Alles is prima gegaan. Had iets besteld wat ik terug heb gestuurd, had na een paar dagen netjes weer mijn geld teruggestort gekregen. Een verdiende pluim.
Pluspunten
Prima levering, snel en goed verpakt. Leuke outletprijzen!
Pluspunten
Mooie prijzen voor merkartikelen, die elders veel duurder zijn.
Pluspunten
Het was allemaal prima in orde!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie producten en snelle levering
Pluspunten
Topservice
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel geleverd Goedkoop
VerbeterpuntenDuurkoop, want product is defect. Vervolgens staat er een verkeerd telefoon nummer onder en wordt er niet gereageerd op de mail om dit probleem op te lossen. Zeer slecht!!
Pluspunten
Snel en goede prijzen
VerbeterpuntenBeter verpakken de spullen Postnl gooit en dat heb ik gemerkt. Iten kapot aangekomen Dun verpakkingsdoosje van Riverdale zelf met alleen papier om de houten plank .Zo zonde En niet de mensen spullen die stuk zijn retour laten sturen.Veel extra werk voor helemaal niets. Foto's zijn bewijs genoeg lijkt me. Ik zal hier niet weer kopen omdat ik niet zeker weet dat spullen goed verpakt worden die breekbaar zijn en dat is jammer.
Pluspunten
Bestellen. Betalen en ze leveren. Perfect bedrijf als je net mij een Riverdale tik hebt. Binnen 2 werkdagen binnen dus super service
Lithograaf 9
6921VA Duiven
Outlet Duiven is de outlet winkel met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen tot 70%. Maar ook de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ben je op zoek naar nieuwe (woon)accessoires voor een landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur?