Pluspunten
Geweldig telefonisch geholpen, heel tevreden keurige levering op tijd
Pluspunten
Goede outletprijs. Net product en snel geleverd. Helemaal prima dus.
Ik heb een incompleet artikel ontvangen. Ik zou vandaag bericht krijgen maar hoor niks. Erg slecht!! Tota as L geen reactie en de dag is al voorbij. Het is 17.47 uur
Pluspunten
Fijn en betrouwbaar en betaalbaar bedrijf!
Pluspunten
Alles was goed ^_^
Pluspunten
Goede website
VerbeterpuntenWijze van verzending laat te wensen over over. Dezelfde artikelen zijn verschillend en slecht beschermd tegen schade
Pluspunten
De spullen zijn goedkoop en dat is altijd fijn. Er is optijd bezorgd en de spullen zijn heel aangekomen.
VerbeterpuntenDe webshop werkt niet goed. Doordat de helft in Engels is heb ik getwijfeld of dit wel een bonafide club is. Daarom heb ik gekozen om achteraf te betalen. Omdat de webshop niet goed werkt en de helft in het Engels is lijkt het alsof ik bedonderd wordt. Als de optie van achteraf betalen er niet was geweest had ik hierdoor geen order geplaatst.
Pluspunten
- fijne prijzen - groot assortiment
Verbeterpunten- duidelijk vermelden dat er iets mis/beschadigd is aan alles wat ze verkopen. - vervangend product aanbieden wanneer iets niet leverbaar is, of de klant de keuze geven of ze de rest van de bestelling dan nog willen. - minder verpakkingsmateriaal gebruiken
Pluspunten
Snelle bezorging (volgende dag) en uitstekende prijs. Ik ben heel tevreden met mijn aankopen!
VerbeterpuntenHelaas waren er 2 artikelen niet meer leverbaar ondanks dat er op de site stond dat er nog genoeg voorraad was. Dit zou beter bijgehouden kunnen worden.
Pluspunten
Zeer positief over dit bedrijf. Je krijgt wat er beloofd wordt.
Pluspunten
Alles prima. Bestelling werd snel en perfect geleverd. Ik zal deze winkel aanbevelen.
Pluspunten
Was netjes in de puntjes verzorgd en goed aan gekomen
VerbeterpuntenHeb er niks aan toe te voegen
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering. Eigenlijk niet verwacht bij een Outlet ( sorry). Producten zeer goed verpakt en verstuurd. Riverdale artikelen goed afgeprijsd. Kreeg ook netjes mailtje dat 1 art. niet meer op voorraad was. Geld was ook meteen weer teruggestort. Complimenten voor dit bedrijf
VerbeterpuntenSorry, eigenlijk geen.
Lithograaf 9
6921VA Duiven
Outlet Duiven is de outlet winkel met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen tot 70%. Maar ook de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ben je op zoek naar nieuwe (woon)accessoires voor een landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur?