Pluspunten
Super snelle levering! Het product( breekbaar) heel zorgvuldig ingepakt, hier kon niet mee gebeuren. Super!!!!!! Dikke 10
VerbeterpuntenGa vooral zo door!!!
Pluspunten
Scherp geprijsd
VerbeterpuntenMet een snelle levering zouden jullie op alle fronten een 10 krijgen. Daarnaast kreeg ik mijn dekbed in een grote doos. Wellicht over ander verpakkingsmateriaal nadenken?
Pluspunten
Eerste bestelling alles positief ervaren.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en snelle communicatie met het bedrijf
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
jullie hebben leuke aanbiedingen
Pluspunten
Goed geregeld en snel.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie doordat ik werd gebeld omdat een product niet meer aanwezig was, er is ook gelijk het geld retour gestort.
VerbeterpuntenWel gek dat als een product niet meer aanwezig is ik het toch kon bestellen online.
Pluspunten
Snelle levering en bij retourneren binnen 3 dagen het geld terug. Het zijn echte kortingen die worden gegeven. Ook telefonisch goed bereikbaar.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service en mooie producten
VerbeterpuntenZeer tevreden
Pluspunten
Supersnelle levering, en alles keurig verpakt!!!!!!
Pluspunten
Doet wat het belooft.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Pluspunten
Wat een leuk bedrijf kwam per toeval op de site was opzoek naar sier kussens en zag toen 4 kussens die ik graag wilde hebben besteld en betaald , werd ik de volgende dag keurig gebeld dat er 2 waren uitverkocht en dat de overige 2 opgestuurd werden en het geld van andere terug gestort ging worden dag erop gelijk mijn kussens binnen en wat zijn ze mooi én zo goedkoop heb ik het nog nooit ergens gezien helaas waren er hier ook niet meer van maar wat wil je
Pluspunten
Pluspunten
Snel bericht ontvangen op mijn vraag.
VerbeterpuntenVind de informatie over de verzendkosten zeer misleidend. Ben dan ook erg teleurgesteld in het feit dat ik voor het verzenden en retourneren €6,00 moest betalen. De bestelling ging retour omdat de foto en het product totaal niet overeen kwamen. Hier bestel ik niet weer...
Pluspunten
Goed verpakt Snelle levering Goed op d hoogte gehouden vd voortgang van bestelling
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbetere beschrijving van producten
Beste heer/mevrouw, bedankt voor de beoordeling. Elke beoordeling, positief of negatief, is waardevol voor ons en zien wij als een leermoment. Uit uw beoordeling blijkt dat u ervaring met ons verbeterd kan worden. Wat ontbreekt er volgens u in de product omschrijving? Met vriendelijke groet, Outlet Duiven
Lithograaf 9
6921VA Duiven
Outlet Duiven is de outlet winkel met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen tot 70%. Maar ook de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ben je op zoek naar nieuwe (woon)accessoires voor een landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur?