Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik was op zoek naar een spiegelschilderij en hier was hij een stuk goedkoper dan ergens anders, de levering was zeer snel en netjes verpakt! Ik ben er heel blij mee!
2 August 2025
Trudie
Brielle
Op zoek naar een slaapbank waar je zowel goed op kunt zitten als slapen, kwamen we bij Moderneslaapbanken in Veenendaal uit. Daar werden we zeer plezierig en deskundig geadviseerd. De slaapbank is keurig volgens planning geleverd en netjes afgemonteerd. De eerste logés hebben er inmiddels heerlijk op geslapen. Wij zijn dan ook heel tevreden met onze aankoop.
5 January 2023
Roelie Lammers
EDE GLD
Dit is een aanrader. We kwamen voor twee nieuwe feauteuils. In de showroom hebben we verschillende modellen kunnen testen en een goede keuze kunnen maken. Met de grote keuze aan stoffen kwamen we tot twee stoelen helemaal naar onze wens en smaak. En de levertijd was uiteindelijk ook nog korter dan verwacht. Top!
2 October 2022
Esther
Cothen
Vandaag mijn slaapbank ontvangen. Ik wou graag een andere stof. Geen probleem. De stof werd apart besteld en naar de fabriek gestuurd. Hij is nog mooier geworden dan ik had gehoopt. Dank je Willem voor het meedenken en de top service.
23 November 2021
Sabine
Velp
Met alle geduld ons begeleid in de keuze voor een slaapbank. De aflevering was perfect. Wij wonen 2 hoog en de bank werd netjes afgeleverd en volledig gemonteerd. En ter plekke behandeld met een vuilafstotende spray. Vervolgens namen ze al het verpakkingsmateriaal weer mee. Wat mij betreft zijn ze voor iedereen aan te raden. Op naar Veenendaal.
7 October 2021
Thijs Sauer
Leiden
Willem denkt mee, de service is top! Zowel voor ons huis, als voor mijn werk en nu ook weer voor ons chalet zijn we prima geslaagd voor een mooie prijs!
28 August 2021
Sandra
Veenendaal
Ik moest plotseling naar buitenland en ze hebben een speciale ritje om mijn bonk te leveren voor ik vertrekken moest. Ook de bank snel in elkaar gezet en alle karton meegenomen. Mijn dank!
6 April 2021
Joe
Leusden
Mooie diverse showroom. Gastvrije ontvangst. Topservice. 100% tevreden met onze bank. Zojuist op tijd geleverd. Bedankt
30 July 2020
Peter
Amsterdam
Op de oude locatie hebben wij onze bank, fauteuil en eetkamerstoelen besteld. Personeel is uitermate vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Het ideale is dat alles in dezelfde soort stof/leer/etc met wisselende kleuren kan worden besteld. Zo past het goed bij elkaar en ben je in een keer klaar. Meubels zijn volgens afspraak geleverd en behandeld tegen vlekken. Tot nu toe erg positief over het geheel en de kwaliteit!!
8 February 2020
Mart
Veenendaal
De slaapbank werd veel eerder dan verwacht, geleverd. Prima in elkaar gezet. Blij met de bank, de vriendelijke behulpzame benadering in de winkel en de service.
10 December 2019
Elisabeth
Bennekom
Na telefonisch contact was ModerneMeubels zeer duidelijk over de levertijd, met de verhelderende uitleg erbij. Wij wonen in het centrum van Amsterdam en de Innovation slaapbank moest op 3 hoog komen te staan. We niet hadden gedacht dat ze dat zouden aanbieden om de bank naar boven te brengen en daar te installeren, want dit doen bedrijven meestal niet meer. Zonder enige beschadigiging, met veel zorg en ook nog door een zeer attente persoon is de bank op z'n plek gezet. Helemaal top.
9 December 2019
EGF
Amsterdam
Pluspunten
Geen!
VerbeterpuntenOp 6 december heb ik twee retro fauteuils besteld. Op de site staat snelle levering, maar na navraag bleek ik mijn fauteuils pas in week 7 2018 te ontvangen. Het is nu week 9, 12 weken na het plaatsen van mijn bestelling en ik werd elke keer met een smoesje aan het lijntje gehouden. Inmiddels heb ik nog geen stoelen en de heer van der Wel beantwoord mijn mail ook niet meer. Ik ben het wachten zo zat, dat ik de bestelling annuleer. Ben benieuwd, of ik nog een keer een reactie op mijn verzoek ontvang.
Beveelt niet aan
28 February 2018
Andrea
Borculo
Pluspunten
Zeer goede afhandeling van de bestelling, kwaliteit is echt super! Ik kom zeker terug met een evt nieuwe bestelling!
15 December 2017
Gert Meijer
Amersfoort
Pluspunten
Scherp geprijsd, op tijd geleverd
VerbeterpuntenGeen.
8 October 2017
anoniem
Veenendaal
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke service. Het bedrijf houdt zich aan gemaakte afspraken.
VerbeterpuntenLange levertijd door slordigheidsfoutje.
20 September 2017
Helma
Beverwijk
Pluspunten
Goede service en ik ben zeer netjes ontvangen in Veenendaal.
VerbeterpuntenGraag een espresso de volgende keer.
20 July 2017
Paul
Breda
Pluspunten
De retro fauteuils van Moderne Meubels zijn heel scherp geprijsd en de kwaliteit is naar mijn idee goed. Ik ben er in elk geval dik tevreden over.
Beveelt niet aan
20 July 2017