Helemaal top!

Ik bestelde nette broeken met elastische taille voor mijn ouder wordende vader. De broeken zijn echt heel netjes, mooie kwaliteit en voldoende lang. Met zo een broek krijgt een bejaarde man het comfort van een gemakkelijke broek zonder in trainingsbroek te moeten rondlopen. Ik wou 1 stuk retourneren omdat de maat niet goed was maar had geen retoursticker gekregen. Dit werd meteen in orde gebracht, desondanks de drukke eindejaarsdagen! Bij Lancomode weet men nog wat klantvriendelijkheid is! Een zaak waar we zeker nog bestellen in de toekomst! Dankuwel Lancomode!

Kij goed

Erg te vreden

Alles duidelijk en keurig geregeld.

Prima service.

Mooie kleding en snelle service

Online besteld, kon snel de kleren ophalen in de winkel. Winkel zag er mooi en ruim uit!

Goede service!

Omdat de bestelde pantalon niet de gewenste korte maat had bood LANCOmode aan de kosten voor korter maken te vergoeden.

Alles was goed en vlug en zoals gezegd, na 2 dagen in huis.

Ben erg tevreden

Prachtige broek van goede kwaliteit.

Super tevreden!!

Mooie goede kleding voor senioren en een super service en snel geleverd.

mooie broek die fijn zit

een warme mooie en gemakkelijke broek. Netjes bezorgd.

Prima service en snelle levering. Inclusief retour label.

Ik ben zeer te spreken over Lanco, vlotte aflevering, vriendelijk aan de telefoon, behulpzaam. Ook wat betreft afterpay betaling, geen extra kosten aan verbonden. Ik hoop zeker in de toekomst opnieuw wat te bestellen.

Al diverse broeken gekocht. Altijd een snelle levering.

Goede ervaring en daardoor tevreden klant.

Snelle levering en correcte afhandeling van bestelling.

Had 4 broeken voor mijn schoonvader besteld. Ik heb er 2 terug gestuurd en na 1 week stond het retournota op mijn rekening Alles is netjes afgehandeld. Ik ben zeer tervreden

Goeg en vlug

goed en vlug

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering.

Snelle levering, helaas qua stof zomerbroeken in de winter.

Geen problemen ondervonden.

Alles goed verlopen!

Zoals beloofd en sjiek ingepakt

Geen problemen ondervonden. Dit was niet de eerste en ook niet de laatste bestelling.

Artikel was zoals gehoopt en snel geleverd.

Artikel was zoals gehoopt en snel geleverd.

Mooi materiaal

Mooi materiaal

slecht

bestellingen duren eeuwigheid en geven geen taal of teken als je ze belt.

Goede service, snelle verzending en meedenkend

Aan de telefoon werd goed meegedacht en werd de bestelling snel verstuurd. Zelfs tijdens de drukke feestdagen.

Goede service, vriendelijk

Goede service, vriendelijk, behulpzaam, snelle levering

Gewoon goed

Overzichtelijke site Snelle levering Langere bedenktijd Mogelijkheid voor after pay

Oerdijk 19 A

7433 AE Schalkhaar

Over LANCOmode

Lancomode is de online speciaalzaak op het gebied van seniorenmode. U vindt bij ons vlotte, eigentijdse maar ook klassieke seniorenmode van merken als Erfo, Setter, Rabe, Barbara Lebek, Micha, Sensia Frank Walder, Meyer broeke, Chris Cayne, Pastunette en meer. Elk seizoen presenteren wij meerdere collecties met frisse modieuze kleuren. Naast de webshop hebben wij fysieke winkels in Schalkhaar (nabij Deventer en Apeldoorn)