Prima communicatie en service

Zie hierboven

positief

beste, Bij deze wil ik mijn vorige review aanpassen. De vorige was eigenlijk niet de bedoeling om negatief te zijn maar omdat ik geen andere weg zag om mijn frustratie neer te pennen heb ik dat op deze manier gedaan. Ik ben echter aangenaam verrast geweest hoe de firma hiermee omgegaan is Zij hebben alles in het werk gesteld om te achterhalen waar mijn pakket zou blijven steken zijn en hebben mij een nieuw pakket opgestuurd zonder bijkomende kosten. Aangezien ik deze vorige review niet verwijderd krijg wil ik hiermee mijn vorige negatieve review rechtzetten. ik zou dan ook de firma mijn oprechte dank willen geven voor de gedane inspanningen en juiste manier waarop zij dit hebben opgelost. sonia

positief

jullie hebben mij goed geholpen met het verloren gegane pakketje. jullie zijn zelf gaan zoeken wat de reden was van dit heuvel. Alles is in het werk gesteld om mijn pakket toch nog te ontvangen. Bedankt daarvoor. ik zal zeker in de toekomst nog bestellingen bij jullie plaatsen. sonia

Prima pasvorm

Keurige pantalons snelle levering.

Correct en klantvriendelijk

Toen het online bestellen niet lukte was 1 telefoontje genoeg voor uitleg Veel geduld,

Heel goede ervaring

Bedankt voor de zeer snelle levering en de mooie kwaliteit pantalons.

Persoonlijke aandacht bij bestelling

Voor mijn moeder twee gelijksoortige broeken besteld in verschillende kleuren. Gewenste maat (38) van een van de broeken was volgens site niet op voorraad, dus op gok kleinere maat (36) besteld. Dag na bestelling werd ik gebeld door medewerker met de vraag of de maat wel juist was. Aangegeven dat we eigenlijk de grotere maat wilden. Medewerker heeft alsnog grotere maat laten leveren. Dus persoonlijke aandacht bij bestelling via internet,

Vlotte levering en prima kwaliteit

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Keurige broek voor mijn moeder besteld en deze bij haar laten bezorgen. Vlekkeloos

Vlotte levering,eerst even gebeld voor maatadvies. Prima winkel,aanrader

Vlotte levering,eerst even gebeld voor maatadvies. Prima winkel,aanrader !

Goed en snel

Broeken met elastieken band voor moeder besteld mooie kwaliteit en ruime taille band.

Topwinkel

Mooie kleding, goeie service toppie

Vlotte levering en retourzending

Broeken voor mijn schoonvader besteld. Kwaliteit van de kleding is wat ik er van verwacht. Snelle service, wordt ook gecommuniceerd via mail met post.nl. Ook makkelijk retour te zenden als het niet past. Nog niet het geld terug gekregen van een broek die retour is, maar verwacht dat dit ook goed komt.

goed en snel

goed en snel geleverd

Vlotte afhandeling van de bestelling en mooie artikelen.

De bestelling werd vlot uitgevoerd. Ik ben ook tevereden over de artikelen.

vlotte levering mooie kwaliteit goed contact gewoon prima! bedankt LANCOmode

perfecte afhandeling!

grote keuze, goede prijs, perfecte en snelle service!

Helder, snel en krijgen wat je vraagt

Bestelling voldeed aan verwachting, heldere site en keurige afhandeling in admi en bezorging.

broeken geruild ivm en keurig nieuwe broeken in goede maat onvangen

Snelle service, nette verzending en snelle retourafhandeling zonder enige discussie. Heel fijn afgehandeld.

Duidelijke omschrijving en snelle levering.

Mooie kwaliteit, besteld voor mijn 92 jarige vader

Super service!

de kleding wordt super snel geleverd en je mag het gratis retourneren.Mooie kwaliteit van de kleding en goede pasvorm.Ik bestel het voor mijn oma.

Zeer snelle levering Keurig verpakt Kwaliteit kleding

Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Na een telefoontje werd alles direct weer verholpen. Super!

Prima webwinkel

Snelle levering, de broeken zijn mooi van kleur en van een goede kwaliteit. Mooi verpakt.

Prima webshop

Prima webshop, gemakkelijk zoeken en bestellen. Snelle levering en keurig verpakt! Uit ervaring 2 dezelfde shirts in verschillende maten besteld zodat er altijd 1 is met de juiste maat.

Alles snel bezorgd en netjes verpakt

Prima service. Helaas alles moeten retourneren, want veel te groot. Maten verschillen soms behoorlijk tussen kledingmerken, daar kan Lanco niks aan doen, dus blijft een beetje gokken. Maar de kleding zag er goed uit.

Oerdijk 19 A

7433 AE Schalkhaar

Over LANCOmode

Lancomode is de online speciaalzaak op het gebied van seniorenmode. U vindt bij ons vlotte, eigentijdse maar ook klassieke seniorenmode van merken als Erfo, Setter, Rabe, Barbara Lebek, Micha, Sensia Frank Walder, Meyer broeke, Chris Cayne, Pastunette en meer. Elk seizoen presenteren wij meerdere collecties met frisse modieuze kleuren. Naast de webshop hebben wij fysieke winkels in Schalkhaar (nabij Deventer en Apeldoorn)