Snel en accuraat

De bestelling is snel en in goede orde ontvangen. Ook de informatie is ruim voldoende.

Tevreden!

Voldoende keuze. Vlotte verwerking van de order.

Uitstekende service

Op een overzichtelijke website kon ik moeiteloos de artikelen vinden die ik zocht. Alles werd keurig en verzorgd afgeleverd. De bestelde artikelen waren van goede kwaliteit...Wat kan een mens meer wensen??

Snel en goed

Snel geleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling werd geleverd. Kwaliteit is perfect en goede pasvorm en netjes verpakt.

Alles was heel duidelijk en ik werd helemaal op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Snelle levering van mijn bestelling. Keurig verpakt.

Snel geleverd en bij retouren snel geld terug. Prima bedrijf.

Betrouwbaar, klantvriendelijk

Ik ben gebeld ivm een shirt die ik had besteld voor mijn moeder, aangezien ik meerdere artikelen had besteld hebben wij het ook over de bestelde maten gehad, na ervaring zijn enkele maten aangepast en vervolgens opgestuurd.... Er zijn weer wat nieuwe bestellingen onderweg... dankzij de geboden service... Echt geweldig

lekker snel

Mooie kleding en een snelle levering. Hopelijk wordt de webshop nog uitgebreid met Basic artikelen in effe kleuren en elastische boordjes.

Goede prijs kwaliteit

Corecte levering en betrouwbare site

Snelle levering mooie spullen

Ik ben zeer tevreden

Snelle en correcte levering met mooie kleding

Zoals altijd weer een super ervaring met super service van een super meedenkend bedrijf, zeker in de

5 producten besteld, 1 was niet voorradig. Ik werd netjes gebeld en vervolgens werden er 3 extra producten meegenomen ter vervanging. Goede keuze

Keurig geholpen

Broeken besteld voor mijn vader en deze zijn van een mooie kwaliteit

Ben door u benaderd dat het product welke ik besteld had een winter editie betrof. Dit had ik zelf niet in de gaten. Het artikel kon gelijk veranderd worden en wat bleek het was nog goedkoper ook. Ook dit werd direct geregeld en de factuur aangepast. Dat noem ik nou service met een plus!! Dus in een woord fantastisch!

Werd persoonlijk gebeld dat een artikel niet meer aan wezig was

Geen opmerkingen!!!!! Alles was mooi verzorgd. Ik heb alleen het 't schirt terug gestuurd voor een grotere maat.

Super kleding, snelle reactie en snelle bezorging. Top

Al meerdere kleding bij Lanco gekocht. Eerst voor mijn vader en later voor bewoners uit het verpleeghuis waar ik werk.

Mooie kleding, goede service

Telefonisch advies gehad, heel behulpzaam

uitstekend

uitstekende service

Al meerdere broeken besteld en alles goed

mooie broeken en de levering supersnel .

Zeer Goed

Snel geleverd en alles keurig verzorgd.

Mooie en snelle levering

Ruime keuze en goede kwaliteit producten en ook nog snel geleverd via internet.

Oerdijk 19 A

7433 AE Schalkhaar

Over LANCOmode

Lancomode is de online speciaalzaak op het gebied van seniorenmode. U vindt bij ons vlotte, eigentijdse maar ook klassieke seniorenmode van merken als Erfo, Setter, Rabe, Barbara Lebek, Micha, Sensia Frank Walder, Meyer broeke, Chris Cayne, Pastunette en meer. Elk seizoen presenteren wij meerdere collecties met frisse modieuze kleuren. Naast de webshop hebben wij fysieke winkels in Schalkhaar (nabij Deventer en Apeldoorn)