snelle service, goede kwaliteit

Ik ben net klant heb niet veel ervaring

Vlotte service en goede bedining en heel snel geleverd.

Zeer tevree

Snel. Goed kwalieteit.

Prima kwaliteit, vlotte levering

Zeezender tevreden

Mooie kleding en vlotte afhandeling

Mooie en vooral makkelijke kleding. Site maar eens opgeslagen onder favorieten voor d toekomst!

Na lang zoeken eindelijk rokken met de juiste lengte gevonden voor mijn moeder van 85 jaar. Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede broek

Zit goed

Goede kwaliteit, snelle levering

De gekochte pantalon (van uitstekende kwaliteit) werd per omgaand geleverd. De meegeleverde retourbon (goede service) hoeft niet gebruikt te worden.

Erg tevreden!

Ik ben zeer tevreden. Bestelling snel binnen. Netjes verpakt in een goed passende doos. Netjes retour sticker er al bij. Goede klanten service. Ik ga zeker vaker bestellen!

Snelle levering goede kwaliteit

Mooie pantalon past perfect dankzij maattabel

Het bestelde truitje is prachtig en de levering zeer snel. Helaas was het maat 38 i.p.v. maat 40. Gelukkig paste het evengoed wel.

Blij dat ik Lancomode gevonden heb

Mijn echtgenoot heeft door een beperking (verlamde arm en hand) behoefte aan broeken met elastische taille, zodat hij zelfstandig naar het toilet kan gaan. Die zijn er genoeg als joggingbroeken en ook zomerpantalons van katoen en linnen zijn te vinden. Maar naar een "nette" , geklede broek heb ik heel lang moeten zoeken. Tot ik Lanco Mode vond. Precies wat we zoeken en ook nog redelijk in de buurt.

Prachtige passende kleding

Prachtige passende kleding service prima alleen misverstand over een niet gepleegd telefoontje daarom wat langer op de bestelling moeten wachten.

Perfecte service

Vest opgemeten en na bestelling snel geleverd. Het past en mijn moeder is erg tevreden.

perfecte levering

een dan na de geplaatste bestelling al in huis.

Geweldig bedrijf.

Snelle service.

uitstekend

Het voldoet prima aan mijn verwachtingen. Prachtige broek

Goede, snelle service

Kleding is netjes verpakt

Prima service, snelle afhandeling

Kleding naar wens, afhandeling verzendtraject prima.

Via internet voor de 2e keer kleding besteld voor mijn schoonmoeder. Werd gebeld met het advies voor truien toch een andere, kleinere maat te bestellen omdat deze groter uitvallen. Na levering past alles. Super service. Geleverde kledingstukken zijn van mooie kwaliteit.

Tiptop service !

Zeer positief 👍

overzichtelijk, goed en snel

Fijne ervaring mee ziet er goed uit. Hebben al meer besteld hier. Jammer dat soms de maat niet altijd leverbaar is

Betrouwbaar

Snel thuis gekregen volgens afspraak. Kwaliteit ++ Voor ons een webshop waar we in de toekomst meer gaan bestellen.

Oerdijk 19 A

7433 AE Schalkhaar

Over LANCOmode

Lancomode is de online speciaalzaak op het gebied van seniorenmode. U vindt bij ons vlotte, eigentijdse maar ook klassieke seniorenmode van merken als Erfo, Setter, Rabe, Barbara Lebek, Micha, Sensia Frank Walder, Meyer broeke, Chris Cayne, Pastunette en meer. Elk seizoen presenteren wij meerdere collecties met frisse modieuze kleuren. Naast de webshop hebben wij fysieke winkels in Schalkhaar (nabij Deventer en Apeldoorn)