Uitstekend!

Ik had 2 broeken besteld, 1 kleur bleek niet aanwezig. Ik ben heel correct gebeld of het ook een andere kleur mocht zijn. Uiteindelijk werd toch nog de goede kleur gezonden, omdat die na zoeken toch gevonden was. Prettig telefoongesprek gehad en alles keurig aangekomen.

Mooie en goede kleding en vlotte bezorging.

Goede website, mooie en kwalitatief goede kleding. Snelle bezorging en vriendelijk advies bij vragen.

Goed allemaal

Duidelijk, snel, goede communicatie, nette prijzen.

Prima bedrijf mooie spullen en snelle levering

Handige mode voor gehandicapte mensen

Telefonisch contact als bestelling anders is. 10% korting bij volgende aankoop ivm lange wachttijd. Zeer attent van lancomode

Snelle levering.

Mooie kwaliteit snelle levering

Door de broeken met elastische band en de blouse met klittenband weer een stukje zelfstandigheid terug! Alles ziet er keurig uit zit prima. Eerste keer inderdaad te groot besteld maar prima service met goed advies omgeruild. Nu Top tevreden :) Alles wordt netjes geleverd in doos en papier. Geen plastic beter voor milieu.

Prima kwaliteit en service voor een prima prijs!

Fijn dat de spullen zo snel geleverd worden en dat je achteraf mag betalen!

Fantastisch dat jullie zaak bestaat

Eerste keer in schalkhaar naar de winkel geweest. Daar werden we enthousiast geholpen. Er werd goed geluisterd ( en mee gedacht) wat onze kledingwensen waren voor mijn vader met Alzheimer. Inmiddels heb ik 2 broeken extra besteld en ontvangen. Als de wintercollectie met overhemden, (met klittenband...WAT EEN UITKOMST!...) er is, zullen wij zeker eerst weer terug komen naar de winkel. Als ik weet wat mijn vader goed past zal ik in vervolg via de site bestellen. Mijn vader vind de broeken fijn zitten en de verpleging is er ook superblij mee. Kortom, ik ben blij dat ik jullie heb gevonden. Groet, Jolan Kroes ( raalte)

Gematigd positief

Al meerdere keren besteld met uitstekend resultaat. Deze keer echter de verkeerde maat thuis gekregen terwijl op de pakbon wel de juiste maat staat. Artikel teruggestuurd en nu maar hopen dat ik snel de juiste maat krijg

Snelle service en mooie kleding

De levering van kleding is snel. De kleding is netjes ingepakt en ziet er uit als een cadeautje. Het enige minpuntje is dat de maattabel lastig is. Alles opgemeten volgens de tabel en toch zijn de kleren te groot. Het retourneren is gelukkig makkelijk en gewoon een maat kleiner besteld.

goede, snelle service.

goede, snelle service. Zeer tevreden

Overzichtelijke site Duidelijke uitleg over het product Snelle service

prima,de artikelen zien er verzorgd uit!

Ik heb nog niet veel ervaring maar ben wel blij met de herenbroeken met elastische band.

De broeken die ik besteld heb zijn snel en zeer netjes verpakt en bezorgd.

Snelle levering, prima service.

Mijn man is blij met de broeken met elastische band. Ze zijn heel mooi en met een riem erom zie je het elastiek niet. De kwaliteit is zeer goed.

heel goed

Beste Lanco mode de ervaring met jullie was heel goed snel afgeleverd de broeken van Setter bevallen goed groetjes jh Bongers ik beveel u zeker aan ja

Dinsdagavond besteld en donderdag geleverd. Sneller kon niet. Mijn vader heel tevreden over zijn nieuwe broeken met elastische band. Mooi en met een riem zie je de elastiek niet en toch het comfort.. Mooie kwaliteit!

Goede pasvorm ,nette broeken en fijn materiaal en snelle levering

Goede service !!!

Broeken zijn perfect !!

Mooie kwaliteit, snelle levering, wordt telefonisch ook fijn te woord gestaan, echt top!

goede service

Prima Service!

Goede klantcommunicatie en tijdige levering.

Een probleem werd snel verholpen.

Oerdijk 19 A

7433 AE Schalkhaar

Over LANCOmode

Lancomode is de online speciaalzaak op het gebied van seniorenmode. U vindt bij ons vlotte, eigentijdse maar ook klassieke seniorenmode van merken als Erfo, Setter, Rabe, Barbara Lebek, Micha, Sensia Frank Walder, Meyer broeke, Chris Cayne, Pastunette en meer. Elk seizoen presenteren wij meerdere collecties met frisse modieuze kleuren. Naast de webshop hebben wij fysieke winkels in Schalkhaar (nabij Deventer en Apeldoorn)