Vlotte afhandeling

Goed product snel geleverd

Ruime keuze, mooie merken.

Goede webwinkel met mooie spullen. Duidelijke foto's en goede uitleg, bovendien snelle levering.

Prima snel geleverd.

Mooie rok snelle levering uitstekend geschikt voor oudere dames.

Helaas al een klittenbandje eraf

Mooi overhemd en een slimme oplossing dat klittenband, maar helaas isnet na de eerste wasbeurt al een klittenband rondjes eraf gekomen

nette service en bezorging

producten van prima kwaliteit

uitstekend verzorgd en verwerkt

Kleding werd zeer verzorgd verpakt de volgende dag afgeleverd. Terugsturen van niet-passende kleding is eenvoudig en geld wordt vlot teruggestort. Zeer tevreden, zal er zeker nog een keer bestellen.

Mooie broek en correcte maat

Snelle verzending in correcte maat,mooi jeanskleur

Mooi product

Snelle levering netjes en zorgvuldig verpakt. Top!!

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Bestellen, bezorgen en evt retour is prima geregeld

In verleden en nu weer broeken met elastische band besteld voor ouders. Erg fijn die hier te vinden.

Mooie kwaliteit en correcte levering.

Mooie kwaliteit en correcte levering.Drong

Incompelte beschrijving

Koop ik twee broeken voor mijn dementerende vader, blijken er helemaal geen ritsen(gulp) in te zitten...kon ik het weer terugsturen :-(. Als dat er nou meteen bijgestaan had....ik vind dat als er geen gulp in een herenpantalon zit, dat er beslist extra bij vermeld dienst te worden. Conclusie: terug gestuurd...jammer...

Vlotte levering en tevreden over de seniorenbroek

Vlotte levering en tevreden over de seniorenbroek

Fijne servicegerichte winkel met prachtige kleding voor ouderen

Op de website kleding voor mijn moeder besteld. Daar had ik nog wat vragen over. Ik werd zeer goed geholpen bij mijn vragen. Kleding werd keurig op tijd geleverd en mijn moeder was erg blij met de kleding.

Snelle levering mooie oantslon

voorheen moesten we nooit verzendkosten betalen

Omdat ik per afterPay betaal is het makkelijk. Maar ik wilde nu rechtstreeks betalen maar dat lukte niet.

Helemaal goed!

Snelle afhandeling, goede service aan de telefoon en mooie producten.

Goede kwaliteit en snelle levering

Kleding voor mijn schoonmoeder gekocht. Goede pasvorm van de broeken met elastiek. Twinset en blouse zijn van mooie kwaliteit.

Goede prijs en snelle levering

Mijn eerste 2 bestellingen verliepen vlekkeloos

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Was prima geregeld

Snelle levering. Mooie broeken

Prachtige broek voor mensen die zich zelfstandig willen blijven verzorgen

Snelle levering en product in goede orde ontvangen

Prima service en product

Vriendelijke medewerker

Snelle levering mooie broek

Mooi kwaliteit kleding en snelle levering

Oerdijk 19 A

7433 AE Schalkhaar

Over LANCOmode

Lancomode is de online speciaalzaak op het gebied van seniorenmode. U vindt bij ons vlotte, eigentijdse maar ook klassieke seniorenmode van merken als Erfo, Setter, Rabe, Barbara Lebek, Micha, Sensia Frank Walder, Meyer broeke, Chris Cayne, Pastunette en meer. Elk seizoen presenteren wij meerdere collecties met frisse modieuze kleuren. Naast de webshop hebben wij fysieke winkels in Schalkhaar (nabij Deventer en Apeldoorn)