Redelijk

Het nummer bord is van een goede kwaliteit en het ziet er mooi uit alleen de bestelling is niet goed gegaan want ik had een roze nummer plaat bestel en ik graag een rode het is denk een fabrieksfouten maar het is wel jammer had dat niet gebeurt had ik nog positiever geweest

Hele mooie platen met duidelijke letters

De platen zijn zoals verwacht. Duidelijke letter. Ze verbuigen alleen wel snel.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over het product, zo ook over de snelle levering. Doordat ik mijn mail adres verkeer ingevuld had was het niet heel duidelijk hoe ik betalen moest via (op rekening) Even een mail gedaan en zo is alles duidelijk geworden!! prijs kwaliteit en service is super mij ga je in de toekomst terug zien!!!!!

Geweldig.

Super snelle service toppie. Goed product voor weinig geld.

Dit is mijn derde bestelling. Snelle levering. Goed verpakt! Aanrader!

Een mooie plaat en een goede levering!

Mijn zoon en dochter waren erg blij met hun naamplaat!

Geweldige maaltijd.

Snel geleverd en netjes resultaat.

Slechte kwaliteit bordje

Het bordje werd gewoon in een stuk karton met veel plakband verpakt en is aan 1 kant verbogen, Meneer hierop aangesproken en niet eens een oplossing gekregen, Ik beveel hem dus niet aan.

Mooie resultaten en uitstekende service !!

Duidelijke website - prijs kwaliteit in orde !!

Goede en snelle service

Besteld in het weekend; eerste werkdag daaropvolgend gelijk geleverd. Goed verpakt, prima product

Ik vind hem SUPER geworden

Snelle actie,.. Mooi resultaat

Teleurstellend

Ik bestelde een plaat met daarop comité. Op de plaat stond echter comite zonder ‘. Hierover werd geen melding op voorhand gegeven. De plaat was ook een dag later geleverd dan gezegd. De plaat was dan ook nog eens helemaal verbogen in het midden.

Ig heij goar nix binne kiegn

Zwoar kloot'n wehl zehr fien daj dr nix von miene rekenung woar afgeschreben

Een fantastische service

Een perfecte service en afhandeling super!!!!

Goede en snelle service

...

Zoals het hoort. Snel en Precies wat ik bestelde.

Kentekenplaat bestelde, vlot geleverd en Precies wat ik besteld had. Bedankt!

Toppie

Vlotte levering top

Prima bedrijf!

Alles netjes!

De tekst was goed, ik kon alleen wel mn bordje helemaal recht slaan.

Goed mooi kentekenplaatje. Alleen jammer dat de paketbezorgers er zo ruig mee omgaan.

Goede communicatie.

N.a.v. mijn bestelling werd er contact met mij opgenomen zodat men verzekerd was of mijn verzoek goed begrepen werd. Ook werd er een goede suggestie gedaan. Erg blij met het eindresultaat.

1 sticker van de nl stickers plakt niet

Heel mooi gemaakt!

altijd goeie kwaliteit

tot nu toe zijn mijn platen altijd goed dik en netjes verpakt geweest. Ben er erg goed over te spreken ook over de levertijd, gewoon uitstekend

Prachtige afwerking mooi materiaal goede service fantastisch eindresultaat

Burgemeester de Bekkerlaan 47

5421JM Gemert