Bijzondere, onbekende merken. Fijn dat er ook een fysieke winkel is in Amsterdam.
Vooral omdat ik een zeer droge, gevoelige huid heb met diverse allergieem en ezceeem, zoek ik producten die voeden, geen parfum bevatten of evt andere conserveringsmiddelen, en in t assortiment van Cosmania vind ik altijd bijzondere en fijne producten zoals Lavido.
Mijn product was beschadigd aangekomen. Na een vriendelijk contact met de klantenservice is heel snel een vervangend product opgestuurd. Dat waardeer ik heel erg. Ook is er aandacht besteed aan extra verpakken om zo ervoor te zorgen dat de glazen potjes niet opnieuw breken.
Mooie prijs, snelle levering!
Beste Evelien, Bedankt voor jouw lieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met de prijzen die wij hanteren en de snelle levering. Mocht je toch nog vragen hebben over je producten, dan horen wij het graag! :) Liefs, Michelle COSMANIA
Ik bestel al meerdere jaren bij Cosmania en dat bevalt goed, ben tevreden. De levertijd is snel en het assortiment is ruim.
Ik heb nu zeker maar dan 5 keer cosmetica bij Cosmania besteld de laatste 2 jaar. Ik vind de informatie op de website uitgebreid en duidelijk. De bestellingen komen snel aan en zijn goed ingepakt: geen te grote doos, een bedankje en vaak een 'freebie'. De producten die ze hebben zijn top en daarom kom ik ook steeds weer terug.
Tot nu toe 2x een bestelling geplaatst bij Cosmania en snel de produkten ontvangen. Het is goed verpakt met een attentie erbij en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Wat ik top vind is dat ze produkten verkopen van het Londense merk Nailberry wat verder nergens goed te krijgen is! Top dus!
Un très vaste choix de produits...service rapide
Quick shipping, good products, helpful customer service. Thank you!
Ik ben heel blij met mijn Neal's Yard massageolie. Het is in Nederland nauwelijks verkrijgbaar en de prijs viel me ook heel erg mee. Ik had het binnen een paar dagen in huis. Top!
Ii bestel regelmatig bij Cosmania. Gaat altijd goed. Laatste keer zat een product niet bij de levering . Meteen gebeld en de volgende dag het product al in huis, Goede service!!
Goede producten. Aanvakelijk niet helemaal gelukkig met de service, maar is na contact super opgelost. Heel fijn!! En vertrouwen hersteld. Dank jullie wel.
Hi Corine, Bedankt voor je bericht en het delen van je feedback. Dit is uiteraard niet de service waarnaar wij streven! Ik heb mijn collega gevraagd om zo snel mogelijk contact met je op te nemen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Roxanne van team COSMANIA
Original review
Producten goed. Geen proefjes ontvangen. Reageren (te laat) op email Op tweede email helemaal geen respons. Al met al telwurgesteld over de huidige service. Is beter geweest.
Vlotte service, snelle levering
Ik bestel al een aantal jaren bij Cosmania naar tevredeheid
Webwinkel met mooi assortiment, snelle levering en altijd extra proefverpakking(en) bij de bestelling. Aanrader!
Omdat ik groot fan ben van de No Make-up Eyeshadow van Dr. Perricone, en mijn flesje nu écht leeg was, was ik aan een nieuwe toe. Echter, de nieuwe uitvoering bestaat uit 4 shades. Mijn “oude” had maar 1 kleurstelling. Ik heb Cosmania gebeld om te vragen welke shade overeen kwam met mijn oude. Ik werd binnen vijf minuten terug gebeld met het antwoord en dat er nog twee voorradig waren én ook nog in de sale! Beiden direct besteld. Dag later lag het brievenbuspakje in mijn bus. Keurig ingepakt, lief briefje van ene Tim erbij! (Helaas geen sample;-) Ik kan nu weer jaren vooruit met mijn lievelings shadow:-))
Goed bedrijf met hoogwaardige producten en super snelle verzending.
Ik heb mijn pakketje niet ontvangen en niemand die mij een duidelijk antwoord kan geven waarom. Het is nu al anderhalve week geleden. Dit is gewoon belachelijk!
Hi Cynthia, Bedankt voor je bericht en zeer vervelend dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen. Ik heb zojuist vernomen dat je al contact hebt gehad met mijn collega. Helaas is jouw pakket bij de koerier DHL zoekgeraakt, wat buiten onze macht ligt. We hebben vanochtend aan jou doorgegeven dat wij jou producten opnieuw naar je opsturen, zodat je er zeer binnenkort toch van kunt genieten. Enjoy ❤ Met vriendelijke groet, Roxanne van Team COSMANIA
De website en communicatie zijn goed. Het artikel wordt snel geleverd.
Bedankt voor je review en dat je de moeite hiervoor hebt genomen deze te plaatsen! Groetjes, Roxanne van Team COSMANIA
Super service
Bedankt voor jouw review Adriana! Groetjes, Roxanne van Team COSMANIA
Zie onder
Top.
Bedankt voor jouw review Jessy, geniet van de samples en jouw producten! Groetjes, Roxanne van Team COSMANIA
Volgens omschrijving en de goedkoopste
Leuke aanbiedingen, snelle levering en fijne producten!