Top site!
Beste Roos, wat fijn dat je ons omschrijft als een 'top site'! Heel erg bedankt daarvoor. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Veel keus en goede merken. Snelle levering met gratis samples. In mijn ogen te veel samples en niet afgestemd op geslacht. (In de accountgegevens staat het geslacht vermeld)
Beste Guido, bedankt voor je review! En ook voor je tip over de samples. We nemen het zeker mee. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Snelle levering. Lang klant al bij Cosmania. Nooit wat fout gegaan.
Beste Diana, super om te horen! Bedankt voor je review & natuurlijk veel plezier van je bestelling :-) Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Koop al jaren bij cosmania. Al die jaren hebben zij een prima service en zijn ook telefonisch goed bereikbaar en heel vriendelijk
Wat té gek om te horen dat je al jaren zeer tevreden met ons bent! Bedankt voor je mooie review. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Veel keus, heldere uitleg, uitgebreide filter mogelijkheden, nu ook chatten als je er niet uitkomt of advies nodig hebt. Vriendelijke producten qua ingrediënten en het testen van producten. Altijd een handgeschreven kaartje erbij en een cadeautje. Goed ingepakt zonder gebruik van plastic. Verzenden en bezorgen ook allemaal goed en vlot.
Beste Lies, wat goed om te horen dat je altijd blij met ons bent! Dat zijn wij natuurlijk ook met jou ;-) Bedankt voor deze mooie, uitgebreide review. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Elke keer weer goede ervaring met cosmania
Beste Greetje, wat super om te horen! Bedankt voor je review & natuurlijk veel plezier van je bestelling. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Elke keer weer goede ervaring met cosmania
Heerlijk, Lekker product. De winter weer en verwarming was mijn huid aan het uit drogen tis niet meer droog
Beste Tracy, bedankt voor je review! Fijn dat je huid niet meer droog voelt door onze producten. Veel plezier ervan! Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Hele fijne webshop, wel leuk als er iets meer aanbiedingen zouden zijn :)
Hi Marthe, bedankt voor je complimenten en de tip! We zullen het zeker meenemen naar de toekomst ;-) Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Goed geholpen.
Beste Mirjam, fijn om te horen dat je goed geholpen bent door onze klantenservicetoppers! Bedankt voor je review. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Hele fijne webshop met een ruimte keuze aan vegan & cruelty free producten, goede service en verzending.
Beste Ine, bedankt voor de review! Super om te horen dat je blij bent met ons uitgebreide assortiment, goede service en snelle levering. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Goed bedrijf met mooie merken en veel keuze. Met zorg word alles ingepakt, en de gratis monsters zijn ook altijd fijn die je bij je bestelling krijgt. Altijd de juiste producten en correcte levering.
Beste Lijda, bedankt voor de mooie review! Erg fijn om te horen dat je blij met ons bent. Hopelijk zien we je snel weer terug op de webshop. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Snel geleverd, netjes verpakt mot proefmonsters erbij.
Beste V, wat leuk om te horen dat je zo positief over ons bent! Dat horen wij natuurlijk graag, bedankt ;-) Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Great service
Hi Kristiana, thank you for your review! Great to hear that you are happy with our service. With kind regards, team COSMANIA
Advent kalender viel tegen. Veel soortgelijke producten op gebied van glow. Jammer dat er vaak dezelfde (merk) gratis samples bij je bestelling zitten en dat er niet gekeken word naar de bestellingen van een klant en op basis van deze bestellingen gekeken word naar de (huid) behoeften van een klant. Verder goede service, fijne producten en snelle levering dus dat is top!
Het product voldoet aan mijn wensen
Hi Danielle, wat super om te horen dat je onze producten geweldig en onze service fijn vindt! Bedankt voor het delen. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Snel en goed geholpen!
Beste Mirjam, bedankt voor jouw positieve review! Altijd fijn om te horen dat onze klanten blij zijn met onze customer service ;-) Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Snel en goed geholpen!
Ik vind altijd iets bijzonders. Pakketten komen snel en verzorgd aan.
Beste Kim, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. Heel erg bedankt voor jouw review. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Ik kwam toevallig op de site van Cosmania terecht. Ik wist niet dat er supplementen tegen intoleranties bestonden. Twee verschillende capsules heb ik geprobeerd en voor het eerst sinds jaren weer eens een gebakje gegeten zonder misselijk te worden en blaaspijn te krijgen. De capsules verrijken mijn leven.
Beste Elly, wat fantastisch om te horen dat dit product jouw leven verrijkt! Daar worden wij natuurlijk ook heel blij van. Bedankt voor het delen van de review. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
The order was placed 3 weeks ago and I have not yet received any information on the status of processing or shipment to the Czech Republic. I only have the order number and payment confirmation, so I hope it works out well. So far the only other communication is a request to fill out a satisfaction form.
Prachtige range merken/ beauty artikelen, de inhoud van m’n badkamer kastjes bestaat inmiddels voor 80% uit Cosmania producten. Wordt ook altijd super snel bezorgd, punten sparen ook wel echt een plus :-).
Hi Carlijn, bedankt voor jouw enorm leuke review! Té gek om te horen dat jouw stash inmiddels voor 80% uit Cosmania producten bestaat ;-) Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Super assortiment, snel levering....
Beste Carole, wat fijn om te horen dat je ons assortiment super vindt en onze levering snel! Bedankt voor het delen van je mening. Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA
Vriendelijke webshop met goede filtermogelijkheden om zo tot het beste product te komen, dat snel en netjes wordt geleverd.
Wat een leuke review om te lezen Wendy! Bedankt, en hopelijk zien wij jou snel weer terug op cosmania.nl :-) Met vriendelijk groetjes, team COSMANIA