Ik heb al vaker besteld bij Cosmania. Ze hebben een leuke selectie aan producten. Ik kom vaak terug voor producten van het merk Ilia. Ze hebben ook van tijd tot tijd 20% korting, wat mooi meegenomen is. Bij mijn bestelling van ongeveer €67 kreeg ik er een oogserum bij van €43, wat natuurlijk erg leuk is. Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten en merken uit te proberen. Mijn pakketje was er ook binnen een dag. Ik kom sowieso weer terug omdat ik het een hele fijne webshop vind.
Beste Aarika, wat té gek om te horen! Enorm bedankt voor de uitgebreide en enthousiaste review. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Altijd fijn om weer wat leuks uit te kiezen bij Cosmania. Deze keer slechts 1 proefje en dat vond ik een tegenvaller. Ik was beter gewend.
Beste Corine, bedankt voor de review en feedback! Wij zullen hier zeker mee aan de slag gaan. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Fijne site met al mijn favoriete producten. Levering is altijd snel!
Hallo Roos, wat een leuke review! Enorm bedankt & veel plezier van je favoriete producten ;-) Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
As usual everything was well packed and protected, the delivery was quick : perfect!
Dear Elysabeth, thank you so much for your lovely review! Great to hear that you describe us as 'perfect' :-) Best regards, Laura from COSMANIA
Het zijn fijne en mooie producten en merken ben zeer tevreden
Hi Jessie, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering! Daar worden wij nou blij van, bedankt :-) Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Het aanbod van producten is groot! Goede producten en altijd met fijne en duidelijke omschrijving. Klantenservice is top! Als er iets niet goed is wordt dit snel hersteld.
Beste Simone, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten, de levering en onze klantenservice. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Het bestelde werd snel bezorgd, het was goed verpakt en het is erg lekker..: shampoo en douchegel.
Beste Gertjan, wat fijn om te horen! Bedankt voor de review & hopelijk zien we je snel weer terug op Cosmania.nl :-) Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Als heel lang klant; veel mooie merken.
Beste M.C., bedankt voor de fijne review! Leuk om te lezen dat je al lang klant bij ons bent. Veel plezier weer van je bestelling :-) Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Ik vind het een top bedrijf! Ik had een paar dagen geleden wat besteld en het kwam twee dagen later aan. Super snel gedaan :D. Het pakketje was goed verpakt en er zaten DRIE testers bij!! da vond ik natuurlijk geweldig leuk. Ik raad zeker aan om hier te gaan shoppen!!
Beste Juliëtte, wat een leuke review! Enorm bedankt. Erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Goede service en fijn dat ik hier terecht kan voor de moeilijker te vinden merken.
Beste Floor, bedankt voor je review! Erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze webshop, producten en service. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Cosmania heeft goede producten van exclusieve merken. De website van cosmania is duidelijk, en bij ieder product staat duidelijk omschreven wat het is en hoe te gebruiken. En daarbij staan de ingrediënten van het product en iets over het merk zelf er ook bij.. Verder word het leuk en milieubewust ingepakt en snel geleverd! En niet te vergeten de kortingen en gratis producten/testers zijn ook altijd welkom.
Beste Maryam, wat een leuke uitgebreide review! Enorm fijn om te lezen, bedankt voor de complimenten & veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Prachtige producten, krijg het snel bezorgd. Persoonlijk en er zitten altijd testers bij. Erg tevreden en blijf er regelmatig bestellen!
Beste Annemieke, bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden bent en regelmatig bij ons bestelt. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Supersnel geleverd , duidelijke uitleg. Echt een leuke webshop !!
Beste Dounia, wat een leuke en enthousiast review! Ontzettend bedankt & veel plezier van jouw bestelling. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Snelle levering, goed verpakt, heerlijke producten, leuk dat er proefjes bij zitten.
Beste Linda, ontzettend bedankt voor het delen van je mening! Daar worden wij nou blij van :-) Hopelijk zien we je snel terug op Cosmania.nl. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Mooie producten, snelle levering en altijd een extraatje. Maar ook een fijne klantenservice.
Beste Patricia, wat fijn om te lezen! Enorm bedankt voor je review & veel plezier van je bestelling, Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Fijne, overzichtelijke site met veel producten, goede prijzen en een snelle levering
Beste Joke, bedankt! Echt super om te lezen dat je blij bent met onze levering, producten, prijzen en website. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Heel leuk dat er extra monstertjes van producten zijn meegestuurd.
Beste Leonieke, ontzettend bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Fijne producten. Overzichtelijke website. Hulp via chat is top!
Beste Fran, bedankt voor je review! Erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze producten, website en chat. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Heel vlot en een snelle levering.
Beste Monique, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Ontzettend bedankt voor je review & hopelijk tot snel op cosmania.nl :-) Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Vooral de handcreme is subliem!
Beste Hilda, dat is nog eens fijn om te horen! Super dat je tevreden bent met de handcream, veel plezier ervan. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Snelle levering, top producten en leuke samples
Beste Rosa, bedankt voor je review! Enorm fijn om te horen dat je tevreden bent over de COSMANIA service, levering, producten en samples. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Alles is goed geregeld. Van browsen op de website tot aan de aflevering. De klantenservice is ook netjes en hulpvol. Alleen maar lof!
Beste Yvonne, wat een leuke review om te lezen! Ontzettend bedankt & hopelijk zien we je snel weer terug op Cosmania.nl ;-) Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Het product van Neal’s Yard dat ik besteld had, Wild rose beauty elixir, was er al de volgende dag. Maar de datum op het doosje gaf aan dat het product op enkele dagen na vervallen was. Ik heb meteen een e-mail gestuurd maar geen antwoord gekregen. Nu zit ik met een vervallen elixir, waarvoor ik de volle prijs betaald heb. Ik voel me dus ******en.
Beste Kathy, wat ontzettend vervelend om te horen dat jouw bestelde Wild Rose Beauty Elixir al bijna over de datum is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses voor het ongemak. Helaas kunnen wij hier geen mail over vinden in onze customer service mailbox ([email protected]), dus hebben wij je direct zelf even een mailtje gestuurd met een oplossing. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Ik woon in het buitenland en mijn bestelling was veel langer onderweg dan verwacht. Laura was steeds bijzonder behulpzaam; nam contact op met PostNL en hield me goed op de hoogte. Ik ben heel blij met de service en mijn heerlijke Jasmijn douche gel !!
Beste Anne, wat leuk om te horen zeg! Enorm bedankt voor de complimenten. Veel plezier van jouw bestelling :-) Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA