Ik gebruik graag producten van Neal’s Yard Remedies maar dat merk is helaas in Nederland vrijwel nergens te krijgen. Gelukkig heb ik Cosmania ontdekt die een aantal van mijn favoriete producten in het assortiment heeft! Daarnaast is alles lekker snel geleverd :)
Beste LO, bedankt voor jouw review! Wat leuk dat je al jouw favoriete Neal’s Yard Remedies bij ons bestelt. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Cosmania has such a fun selection of luxury productions. I trust all of them have been carefully selected. The delivery is always fast, packaging is lovely and free samples are fun! In particular, my skin has improved significantly since buying products from Cosmania
Dear Gillian, thank you so much for your review! We really appreciate it. Best regards, Laura from COSMANIA
Superservice! Snel in huis en mijn bestelling was mooi verpakt. Echt een cadeautje!
Beste Tatjana, wat fijn om te horen! Enorm bedankt voor jouw review :-) Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Ik heb een derma roller besteld en de postbode heeft hem nooit bezorgd. Heb de postbode afgelopen maandag zien zoeken, maar wist niet dat hij mijn adres zocht. Vervolgens cosmania gebeld 8maart rond 9/10 uur 's ochtends kreeg ik voicemail? (Deze ingesproken en niks gehoord) Ik zou wel willen bellen maar ik ben elke dag aan het werk van 9:00-18:00 uur. Dus bij deze typ ik mijn verhaal hier (om 7:30) Ik zou graag de derma roller wensen te ontvangen misschien kunnen jullie zien waar die is gebleven? Als die weer retour terug komt bij jullie dan mogen jullie hem ook naar mijn werkadres sturen: Rademarkt 4, 9711CV Groningen Voor verder contact: [email protected] Ik hoop dat ik wat van jullie verneem
Alles in orde
Beste Izabela, wat fijn om te horen! Ontzettend bedankt voor jouw review & veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Voorheen was de bezorging een werkdag later, nu 3 en veel berichten in m'n mailbox.
Hi Misa, bedankt voor je review en je feedback! Dat waarderen wij enorm. Uiteraard zullen wij dit meenemen naar de toekomst. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Snelle kevering en mooie producten
Beste Sheila, bedankt voor je review! Helemaal te gek dat je ons omschrijft als 'perfect'. Dat horen wij natuurlijk graag. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Een aantal kleine gezichtsverzorgings producten besteld van Erborian. Met name de bamboo glow en cc crème clair bevallen goed!
Hi Marjolijn, bedankt voor je positieve review! Erg leuk om te horen dat de Bamboo Glow en CC Cream van Erborian goed in de smaak zijn gevallen. Veel plezier ervan :-) Groetjes, Laura van COSMANIA
Altijd snel geleverd. Bij problemen goed en snel bereikbaar. Heel prettig bedrijf
Hi Ingrid, wat leuk om te horen dat je al jaren bij ons shopt! Bedankt voor het delen van jouw review & hopelijk weer tot snel op Cosmania.nl. Groetjes, Laura van COSMANIA
All good, package got here on time. No complaints
Hi Giulia, thank you so much for your review! Very nice to hear that you have no complaints. Best regards, Laura from COSMANIA
Goede communicatie en snelle levering. Ze hebben mooie producten
Hi Annet, bedankt voor je review! Erg fijn om te horen dat je blij bent met onze communicatie, levering en producten. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Ik kreeg een nette mail dat het product dat ik wilde bestellen weer op voorraad was. Online makkelijk en snel besteld. Levering was ook snel en alles was goed verpakt. Helemaal fijn!
Beste Bas, wat super om te horen! Ontzettend bedankt voor de complimenten. Wij wensen jou veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
heel blij met mijn producten!
Beste Hilal, heel erg bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe producten. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Veel keuze aan merken Snelle levering
Beste Rohini, wat leuk om te horen dat je blij bent met ons assortiment en de levering! Ontzettend bedankt voor je review. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
One of the best shop! Fast delivery and great prices
Hi Lena, thank you so much for your review! Very nice to hear that you appreciate our delivery and prices. Best regards, Laura from COSMANIA
One of the best shop! Fast delivery and great prices
Fijn bedrijf met mooie merken, mijn favoriet is Korres!
Beste Maria, wat leuk om te horen dat Korres jouw favoriet is! Ontzettend bedankt voor het delen van je review & veel plezier van je bestelling. Groetjes, Laura van COSMANIA
Firstly, sorry for not typing in Dutch! I am repeat consumer to Cosmania. I am a fan & user of the Malin & Goetz range. Cosmania has a great offer & especially for men. I like the fact you hold the order history so it's easy to repeat the order as well as add new things. Is there a way I can return my old Malin & Goetz plastic containers so that they can be re used. I dont need money off future purchases for doing so, I just want to use less plastic in a year.
Dear Harry, thank you so much for your review! We really appreciate it. Best regards, Laura from COSMANIA
Goed. Alleen niet eens met beleid van cadeau bij aankoop van. Mijn produkt scheelde maar 1 euro waardoor ik het cadeau niet kreeg. Heb hierover mail gestuurd maar was niet tevreden met antwoord + het feit dat de bestelling in totaal 96 euro was kreeg ik maar 2 sachets als proefje. Wel heel tevreden over assortiment en de doeltreffendheid vd producten. Diana ninaber
Beste Diana, bedankt voor je review en bestelling! Balen om te horen dat je echt nét niet in aanmerking kwam voor een actie. Door het volledig geautomatiseerde systeem, kunnen wij helaas niet van de actievoorwaarden afwijken. Soms zouden wij heel graag uitzonderingen maken, maar dit gaat helaas echt niet, omdat er dan fouten ontstaan in onze online voorraad. Sorry hiervoor. Groetjes, Laura van COSMANIA
De website is helder en biedt in elk opzicht een goede beschrijving van het product, de gebruikswijze, en de stoffen die er in zitten. Je weet wat je koopt! De keuze is enorm. De producten zijn hun prijs waard. Ook voor puur biologische producten is er keus genoeg. En mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met een product, dan wordt dat snel en goed opgelost. ( maar 1x gebeurd in al die tijd!)
Beste Heidi, wij krijgen meteen een glimlach op ons gezicht bij het lezen van jouw review! Ontzettend bedankt, hier worden wij erg blij van :-) Groetjes, Laura van COSMANIA
hel goed
Hi Renate, leuk om te horen dat je ons omschrijft als 'prachtig' en 'heel goed'! Ontzettend bedankt. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Goed aanbod en keuze voor elke portemonnee. Snelle levering en met aandacht verpakt. Aan het milieu wordt ook gedacht!
Beste M C, ontzettend bedankt voor het delen van je review & veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Fijne webwinkel. Soms wel wat prijzig, maar geld zeker waard. Ook altijd leuke extra's en samples bij de bestelling. Leuk!
Hi Karin, wat een leuke review heb je met ons gedeeld! Ontzettend bedankt voor de complimenten. Met vriendelijke groetjes, Laura van COSMANIA
Cosmania heeft prachtige producten om je zelf of anderen te verwennen.
Beste Moon, ontzettend bedankt voor het delen van je review! We wensen je veel plezier van je nieuwe verwennerij :-) Groetjes, Laura van COSMANIA