Het beauty box heeft heel lekker gevarierd dingen in. Heel tevreden
Hi Suzanne, bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier van de Beauty Box. Groetjes, Laura van Cosmania
Mooie beautybox van Cosmania,goed samengesteld
Hi Annabel, super om te horen dat je de Beauty Box hebt weten te scoren! En fijn dat je er blij mee bent :-) Veel plezier ervan. Groetjes, Laura van Cosmania
Wat een uitgebreide en gevarieerde verrassing! Heerlijk om nieuwe verzorgingsproducten te kunnen uitproberen.
Beste Phyllis, bedankt voor je review! Top om te horen dat je de Beauty Box geweldig vindt, heel veel plezier ervan :-) Groetjes, Laura van Cosmania
Cosmania is een heel fijn bedrijf om bij te shoppen en zij leveren misschien wel het beste assortiment Cosmetica in Nederland. Ik zal zeker terug komen in de winkels of op de webshop!
Hi Jelle, bedankt voor het grote compliment! Dat is natuurlijk heel fijn om te lezen ;-) We wensen je veel plezier met je bestelling & hopelijk tot snel. Groetjes, Laura van Cosmania
Cosmania leverde het product snel en netjes verpakt.
Hi Kelly, bedankt voor het delen van je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier van je bestelling :-) Groetjes, Laura van Cosmania
Heel snel geleverd. En een goede communicatie.
Hi Susanne, wat super om te lezen dat je onze service als 'perfect' omschrijft! Heel erg bedankt voor je review & veel plezier van je bestelling. Groetjes, Laura van Cosmania
Snelle levering en blij met beautybox. Blij met Cosmania vanwege beschikbaarheid ‘exotische’ merken.
Hi Monique, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service en met de Cosmania Beauty Box. Groetjes, Laura van Cosmania
Leuke goed gevulde box, met grote mini's geen 1 dag mini's. Hiermee kan ik goed testen of iets echt geschikt is voor mij. Zodat ik zonder spijt de normale verpakking kan aanschaffen
Hi Tiesah, bedankt voor je review! Wat super om te horen dat je er blij mee bent, we wensen je er veel plezier van :-) Groetjes, Laura van Cosmania
Een hele leuke box met veel verschillende merken Ieder jaar koop ik hem weer zo leer je andere merken kennen en kan je verschillende producten uitproberen echt super
Hi Angela, wat te gek dat je de Beauty Box hebt weten te scoren dit jaar! Fijn om te horen dat je er blij mee bent. We wensen je er veel plezier van. Groetjes, Laura van Cosmania
Deze webshop heeft een droom assortiment aan producten. De website is súper overzichtelijk en bestellen daardoor easy. Ik heb onlangs twee bestellingen geplaatst en je hebt de optie als je voor de middag besteld dat je bestelling diezelfde avond al afgeleverd kan worden. Bizar!! Het werkt en ik heb nog nooit zo’n vrolijke en vriendelijke pakketbezorger die avond aan de deur gehad. Zo hoefde ik de dag erna niet midden op de dag rekening te houden met het ontvangen van een pakketje. Ik kan iedereen Cosmania en het vervoersbedrijf van harte aanbevelen!
Hi Charlotte, bedankt voor je enthousiaste review! Super leuk om te lezen :-) Heel veel plezier van je bestelling & we hopen je snel weer terug te zien op de webshop. Groetjes, Laura van Cosmania
Leren kennen op het vliegtuig en gebruik ik het iedere dag !
Hi Marie-claire, wat super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! We wensen je er heel veel plezier van. Bedankt voor je review! Groetjes, Laura van Cosmania
Prima service, vlotte afhandeling bestelling. Niets op aan te merken.
Beste Wilma, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service :-) Groetjes, Laura van Cosmania
Snelle, correcte levering, vriendelijk begeleidend schrijven. Product voldoet aan verwachtingen.
Hi Ingrid, wat super om te horen! Heel erg bedankt voor je review & veel plezier van de bestelling. Met vriendelijke groetjes, Laura van Cosmania
Goede en snelle service.
Ontzettend bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Veel plezier van je bestelling & hopelijk tot snel op Cosmania.nl :-) Groetjes, Laura van Cosmania
Inmiddels een paar keer besteld bij Cosmania en het is altijd goed! Snelle levering, goede service en hele fijne producten. Absoluut een aanrader!
Beste Linda, bedankt voor het delen van je review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien wij je snel weer op Cosmania.nl ;-) Groetjes, Laura van Cosmania
Serieus….wat een service, wat fijn om met ze te overleggen, een advies, een vraag, geur samples omdat een geur zo persoonlijk is. Ik heb vorige week twee "blackboxen" besteld en ontvangen. Eén heb ik kado gedaan aan mijn dochter. Om haar te laten ontdekken hoe divers jullie zijn.
Hi Yvonne, wat een leuke review! Heel erg bedankt hiervoor. We wensen je veel plezier met de Cosmania Beauty Box. Groetjes, Laura van Cosmania
Snelle service en bijzonder vriendelijke beantwoording van vragen. Leuk met kaartje afgeleverd
Hi Ronald, wat super om te horen! Bedankt voor het delen van je review & veel plezier van je bestelling. Groetjes, Laura van Cosmania
Snelle service Wordt op de hoogte gehouden Milieuvriendelijke verpakdoos Tot nu toe, altijd alles op voorraad . Alleen jammer, laatste bestelling zaten er geen proefjes bij ( vind ze ook wel erg petit) En soms wel vaak dezelfde. Vaak bestel ik ook wel gelijk als ik een proefje, heerlijk of goed vind. Zoals de laatste keer lavido body wash en handcreme gekocht deze ltste was een proefje)
Hi Diana, wat super om te horen dat je al meer dan 1 jaar klant bent! Ontzettend bedankt daarvoor. Vervelend dat er bij de vorige bestelling geen proefjes zaten... sorry hiervoor. Hierover kun je ons ook altijd even een mailtje sturen. Dan lossen wij het uiteraard zo snel mogelijk op ;-) Groetjes, Laura van Cosmania
Goed toegankelijke site, vlotte verwerking van de bestelling en correcte aflevering.
Hi Anthony, bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groetjes, Laura van Cosmania
En de producten die ik heb besteld van Philip B zijn echt een aanrader - “Icelandic blond shampoo & conditioner”.
Hi Yvonne, bedankt voor je review! Wat zijn de producten van Philip B fijn hé? Ook wij kunnen niet meer zonder ;-) Heel veel plezier ervan. Groetjes, Laura van Cosmania
Prima produkten , snelle bezorging
Beste Annet, bedankt voor je review! Heel erg leuk om te horen dat je ons omschrijft als 'uitstekend'. We hopen je snel weer terug te zien op Cosmania.nl ;-) Groetjes, Laura van Cosmania
Snel levering en goede service
Dat is fijn om te lezen Marina! Ontzettend bedankt voor je review & veel plezier van je bestelling. Groetjes, Laura van Cosmania
Het zoeken op de website zou beter kunnen. Je kan niet op 1 product van een bepaald merk zoeken. Wel kan je producten die je regelmatig besteld in je favorieten zetten. Snelle levering. Tevreden
Hi Geertje, wat goed om te horen dat je tevreden bent! En ontzettend bedankt voor je tip, dit zullen wij zeker onthouden en meenemen naar de toekomst ;-) Groetjes, Laura van Cosmania
Heel behulpzaam, snelle levering en fijn contact met de klantenservice. Mooi assortiment aan producten. Oa duurzaam zoals Neal’s Yard.
Hi Frederiek, bedankt voor je review! Dit vinden wij uiteraard heel fijn om te horen :-) Veel plezier van je bestelling. Groetjes, Laura van Cosmania
Bedankt voor je review Eugene! Fijn om te horen dat je tevreden ben over onze service. We hopen je snel weer terug te zien op Cosmania.nl ;-) Groetjes, Laura